Λειός τοίχος ψυγείου

Αν σκεφτούμε αμερικάνικα ψυγεία side-by-side, τότε είναι προτιμότερο να τα τοποθετήσουμε ενσωματωμένα. Όταν εξοικειωθείτε με τα ευρωπαϊκά ψυγεία, μπορείτε να δείτε ότι ο εναλλάκτης θερμότητάς τους βρίσκεται στον πίσω τοίχο. Εξαιτίας αυτού, ένα τέτοιο ψυγείο δεν μπορεί να ωθηθεί κοντά στον τοίχο. Εδώ απαιτείται αυστηρή συμμόρφωση με τις οδηγίες που συνιστά ο κατασκευαστής. Τις περισσότερες φορές, αυτή η απόσταση από τον τοίχο μέχρι το ψυγείο πρέπει να αντιστοιχεί σε απόσταση 5-8 εκ. Η τεχνική, κατασκευασμένη στις ΗΠΑ, προϋποθέτει έναν εντελώς λείο τοίχο. Ο εναλλάκτης θερμότητας στον κατασκευασμένο εξοπλισμό βρίσκεται στο κάτω μέρος, στη "σόλα". Ως αποτέλεσμα αυτής της διάταξης, οι συσκευές μπορούν να μετακινηθούν κοντά στον τοίχο, καθώς και να ενσωματωθούν στα έπιπλα. Μια τέτοια διευθέτηση δεν μπορεί να επιτευχθεί με στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος δεν προβλέπει στενή εγγύτητα.
Η συντήρηση τέτοιων ψυγείων σήμερα είναι εκπληκτικά απλή. Αλλά όχι πολύ καιρό πριν, πριν από τρία χρόνια, τέτοιος εξοπλισμός έπρεπε να συντηρηθεί. Ήταν απαραίτητο να αφαιρείτε όλη τη σκόνη από τον εναλλάκτη θερμότητας μία φορά κάθε τρεις μήνες. Οι σύγχρονες τεχνολογίες παρέχουν ελάχιστη συλλογή σκόνης. Λόγω αυτού, η συντήρηση του ψυγείου είναι ελάχιστη. Αλλά εάν χρησιμοποιούνται θερμαινόμενα δάπεδα στο δωμάτιο, τότε είναι απαραίτητο να εγκαταλείψετε ένα τέτοιο ψυγείο, στο οποίο ο εναλλάκτης θερμότητας βρίσκεται στο κάτω μέρος. Η διάρκεια ζωής του συμπιεστή σε αυτή την περίπτωση θα μειωθεί. Και η κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου θα αυξηθεί.
Το side-by-side ψυγείο έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια ζωής. Όπως δείχνουν τα γεγονότα και υποδηλώνουν οι κατασκευαστές, είναι σε θέση να λειτουργήσει σωστά έως και 10-15 χρόνια. Συμφωνήστε ότι λίγα συμβατικά ψυγεία μπορούν να εξυπηρετήσουν σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ψυγείο side-by-side έχει σχεδιαστεί φυσικά για όσους προτιμούν πιο εντατική χρήση αυτής της τεχνικής.
Αυτό το ψυγείο μπορεί να λειτουργήσει με πλήρες φορτίο σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία του αέρα μπορεί να φτάσει τους +40 βαθμούς και το ψυγείο δεν θα αισθανθεί αυτό το φορτίο. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, η πιο σημαντική ποιότητα αυτού του ψυγείου είναι ότι ο σχεδιασμός, καθώς και η απρόσκοπτη λειτουργία, είναι μελετημένες μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Λειός τοίχος ψυγείου
Λειός τοίχος ψυγείου
Λειός τοίχος ψυγείου
Λειός τοίχος ψυγείου Λειός τοίχος ψυγείου Λειός τοίχος ψυγείουHome | Articles

April 17, 2024 06:38:29 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting