Μικρά πλυντήρια ρούχων

Εάν το μπάνιο είναι πολύ μικρό και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χώρος για πλυντήριο ρούχων, πολύ λίγα συμπαγή πλυντήρια ρούχων που είναι εγκατεστημένα κάτω από το νεροχύτη θα βοηθήσουν. Έχουν λιγότερα χαρακτηριστικά από τα μεγαλύτερα αντίστοιχα, αλλά η συνολική ποιότητα πλύσης είναι καλή.
Εγκατάσταση μίνι αυτοκινήτου
Υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις, επομένως ο νεροχύτης πάνω από το πλυντήριο δεν μπορεί να εγκατασταθεί ως συνήθως. Η κατάσταση είναι η εξής: θα πρέπει να προεξέχει μερικά εκατοστά πάνω από το καπάκι του πλυντηρίου, ώστε να μην πέφτουν πιτσιλιές νερού στο καπάκι της συσκευής. Οι κατασκευαστές έχουν σχεδιάσει ένα τέτοιο νιπτήρα, το κάτω μέρος του οποίου είναι επίπεδο και το σύστημα αποστράγγισης διαφέρει από το τυπικό - το σιφόνι βρίσκεται κάθετα. Ο σωλήνας αποστράγγισης με μια τέτοια συσκευή νεροχύτη δεν περνά πάνω από τη ροδέλα, επομένως ακόμη και αν ο σωλήνας αποστράγγισης έχει διαρροή, δεν υπάρχει κίνδυνος να πλημμυρίσει ο εξοπλισμός. Με αυτή την εγκατάσταση, το πλυντήριο βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από τον τοίχο. Συνήθως, τέτοιες μηχανές έχουν βάθος έως και 45 cm.
Παρά το γεγονός ότι το πλυντήριο κάτω από το νεροχύτη έχει μικροσκοπικό μέγεθος, είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή, η ποιότητα πλύσης παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά, οι περισσότεροι καταναλωτές ενδιαφέρονται για τη λειτουργικότητα ενός τέτοιου εξοπλισμού. Το πόσο υψηλός θα είναι ο βαθμός πλύσης εξαρτάται από την κατηγορία απόδοσης της μηχανής, η οποία υποδεικνύεται στα λατινικά από το A έως το G, όπου το A είναι η υψηλότερη ποιότητα πλύσης και το G, αντίστοιχα, είναι η χαμηλότερη. Θα ήθελα να σημειώσω ότι εάν χρησιμοποιηθεί ένα αναποτελεσματικό απορρυπαντικό και χρησιμοποιηθεί λάθος καθεστώς θερμοκρασίας, αυτό θα επηρεάσει επίσης την καθαριότητα των πλυμένων αντικειμένων.
Όταν επιλέγετε οικιακές συσκευές, ορίστε με σαφήνεια ποιες λειτουργίες είναι σημαντικές για εσάς και ποιες είναι δευτερεύουσες, κατά κανόνα, τα συμπαγή και στενά πλυντήρια ρούχων υποστηρίζουν τους κύριους τρόπους πλύσης. Συμφωνήστε ότι εάν δεν υπάρχει η λειτουργία "πλύσιμο αθλητικών παπουτσιών", δύσκολα αξίζει να δώσετε προσοχή. Πολύ χρήσιμο μπορεί να είναι μια "καθυστέρηση εκκίνησης" ή ένα χαρακτηριστικό στο οποίο το τύμπανο μιας μηχανής φόρτωσης από πάνω θα είναι με το καπάκι στην κορυφή όταν σταματήσει.
Το κόστος του μηχανήματος εξαρτάται από τις δυνατότητές του και τη μάρκα του, ο εξοπλισμός δημοφιλών εμπορικών σημάτων θα απαιτήσει σημαντικότερο κόστος απόκτησης. Μην ελπίζετε ότι τα συμπαγή πλυντήρια θα κοστίζουν λιγότερο, αντίθετα, η ανάγκη ελαχιστοποίησης των ελέγχων του μηχανήματος αυξάνει σημαντικά την τιμή τους.

Μικρά πλυντήρια ρούχων
Μικρά πλυντήρια ρούχων
Μικρά πλυντήρια ρούχων
Μικρά πλυντήρια ρούχων Μικρά πλυντήρια ρούχων Μικρά πλυντήρια ρούχωνHome | Articles

May 26, 2024 20:54:26 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting