Πώς να επιλέξετε τη σωστή ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος με φίλτρο νερού

Μια ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος με φίλτρο νερού ανήκει στις στεγνές ηλεκτρικές σκούπες και παρέχει επίσης καθαρισμό υψηλής ποιότητας (συμπεριλαμβανομένου του αέρα). Η τεχνολογία καθαρισμού αέρα που χρησιμοποιείται σε αυτές τις ηλεκτρικές σκούπες συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών σκόνης έως και 0,001%, που είναι ένα απίστευτα υψηλό ποσοστό. Μια ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος με φίλτρο νερού όχι μόνο θα καθαρίσει τις εγκαταστάσεις, αλλά θα καθαρίσει και θα υγράνει τον αέρα, γεγονός που έχει ευεργετική επίδραση στο περιβάλλον στο δωμάτιο. Η ισχύς αναρρόφησης σε μια τέτοια ηλεκτρική σκούπα είναι μια σταθερή τιμή καθ' όλη τη διάρκεια του καθαρισμού, αλλά σε ηλεκτρικές σκούπες στεγνής συναρμολόγησης με σακούλες σκόνης, η ισχύς αναρρόφησης μειώνεται καθώς η σακούλα γεμίζει. Η επιλογή ηλεκτρικής σκούπας πλυντηρίου είναι το ίδιο υπεύθυνο γεγονός με την επισκευή των πλυντηρίων ρούχων Indesit, Ariston.
Στις ηλεκτρικές σκούπες με φίλτρο νερού, παρέχεται αυτή η μέθοδος καθαρισμού: σωματίδια υπολειμμάτων και σκόνης αναρροφούνται στο σώμα της ηλεκτρικής σκούπας και στη συνέχεια περνούν μέσα από το νερό, το οποίο βρίσκεται εκεί. Όλα τα βαριά συντρίμμια βυθίζονται αμέσως, κατακάθονται στον πυθμένα. Η ελαφριά σκόνη παραμένει στεγνή. Ένας διαχωριστής που βρίσκεται πάνω από το νερό βοηθά να απαλλαγούμε από τέτοια σκόνη. Ο διαχωριστής είναι ένας κοίλος κύλινδρος του οποίου η πλευρική επιφάνεια αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένες διαμήκεις πλάκες. Περιστρέφοντας με μεγάλη ταχύτητα, δημιουργεί έναν ανεμοστρόβιλο αέρα-νερού πάνω από την ίδια την επιφάνεια του νερού, λόγω του οποίου το νερό ρίχνει υγρά σωματίδια σκόνης, σπόρια, γύρη κ.λπ. Λόγω της υψηλής ταχύτητας περιστροφής του διαχωριστή, καθώς και λόγω της ειδικής σχεδίασης των λεπίδων, μια αιώρηση λάσπης και νερού σταδιακά κατακάθεται στο νερό. Ο αέρας, που καθαρίζεται έτσι από τη βρωμιά και το νερό, αναρροφάται στον διαχωριστή και στη συνέχεια διοχετεύεται έξω από την ηλεκτρική σκούπα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένες ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος με φίλτρο νερού, χρησιμοποιούνται λεπτά φίλτρα HEPA για τον καθαρισμό του αέρα.
Οι ηλεκτρικές σκούπες με φίλτρο νερού, εκτός από το στεγνό καθάρισμα, επιτρέπουν επίσης τον υγρό καθαρισμό κάθετων και οριζόντιων επιφανειών (αφράτες και λείες), συμπεριλαμβανομένων πλακιδίων, παρκέ, χαλιών, λινέλαιο, επικαλυμμένων επίπλων, εσωτερικών χώρων αυτοκινήτων και στρωμάτων. Αυτές οι ηλεκτρικές σκούπες πλυσίματος είναι που συλλέγουν υγρά, αφαιρούν τη βρωμιά, πλένουν τα παράθυρα και αντιμετωπίζουν μπλοκαρίσματα σε σωλήνες.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος με φίλτρο νερού
Πώς να επιλέξετε τη σωστή ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος με φίλτρο νερού
Πώς να επιλέξετε τη σωστή ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος με φίλτρο νερού
Πώς να επιλέξετε τη σωστή ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος με φίλτρο νερού Πώς να επιλέξετε τη σωστή ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος με φίλτρο νερού Πώς να επιλέξετε τη σωστή ηλεκτρική σκούπα πλυσίματος με φίλτρο νερούHome | Articles

May 21, 2024 15:40:59 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting