Πλυντήρια ρούχων μικρού μεγέθους για πλήρες πλύσιμο λευκών ειδών

Τα μικρού μεγέθους πλυντήρια ρούχων ανάλογα με το σχεδιασμό μπορούν να χωριστούν σε τρεις ακόλουθες κατηγορίες:
- αυτόματο ("Tefal");
- μη αυτόματη με κάτω και οριζόντια διάταξη του ενεργοποιητή ("Mini-Vyatka", "Fairy").
- μη αυτόματη με κατακόρυφη διάταξη του ενεργοποιητή ("Desna", "Samara", "Malyutka").
Πρέπει να ειπωθεί ότι τα μη αυτόματα πλυντήρια ρούχων μικρού μεγέθους είναι σχεδιασμένα για το πλύσιμο 1,5 κιλών στεγνών ρούχων και επίσης δεν διαθέτουν στύψιμο. Είναι πολύ λογικό να τα χρησιμοποιείτε όταν πλένετε μικροαντικείμενα (κάλτσες, μαντήλια, βρεφικά ρούχα). Το μηχάνημα εγκαθίσταται σε σκαμπό ή καρέκλα και το ίδιο το πλύσιμο πραγματοποιείται λόγω της εντατικής κυκλοφορίας του διαλύματος σαπουνιού, το οποίο διεισδύει μεταξύ των πόρων και των στρωμάτων της ύλης χωρίς καμία μηχανική επίδραση σε αυτό. Σε τέτοια πλυντήρια ρούχων μικρού μεγέθους, η κυκλοφορία του διαλύματος σαπουνιού δημιουργείται από κινήσεις στροβιλισμού που διεγείρονται από τον ενεργοποιητή. Εξαιτίας της κίνησης στροβιλισμού του διαλύματος το λινό γυρίζει συνεχώς σε διαφορετικές κατευθύνσεις, γεγονός που συμβάλλει στο προσεκτικό και ομοιόμορφο τέντωμα του. Μετά το τέλος του πλυσίματος, το νερό αποστραγγίζεται με τη βαρύτητα, τα λευκά είδη στύβονται με το χέρι ή σε αυτόνομη φυγόκεντρο.
Ένα τυπικό μη αυτόματο πλυντήριο ρούχων μικρού μεγέθους αποτελείται από ένα καπάκι, μια δεξαμενή και ένα περίβλημα στο οποίο είναι εγκατεστημένος ο ηλεκτρικός εξοπλισμός του μηχανήματος: πυκνωτές, ένας κινητήρας, ένα προστατευτικό θερμικό ρελέ. Το περίβλημα, το κάλυμμα και η δεξαμενή είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Ο ενεργοποιητής δίσκου, ο οποίος κινεί τον ηλεκτροκινητήρα, βρίσκεται στο πλάι της δεξαμενής. Ο άξονας του ενεργοποιητή συνδέεται με τον άξονα του ηλεκτρικού κινητήρα του μικρού μεγέθους πλυντηρίου. Ο ηλεκτροκινητήρας στερεώνεται με βίδες στον τοίχο της δεξαμενής και οι ίδιες οι βίδες καλύπτονται με ηλεκτρικά μονωτικό στόκο στεγανοποίησης. Στο περίβλημα ενός τέτοιου πλυντηρίου υπάρχει ένας διακόπτης κυκλώματος ισχύος και υπάρχει επίσης μια οπή για την αποστράγγιση του διαλύματος σαπουνιού απορρυπαντικού. Η τοποθέτηση ενός τέτοιου ανοίγματος μπορεί να κλείσει με ένα πλαστικό βύσμα ή να συνδεθεί στο ένα άκρο του σωλήνα αποστράγγισης και το άλλο άκρο του στερεώνεται σε μια ειδική σχισμή στο πάνω άκρο της δεξαμενής όταν το μηχάνημα λειτουργεί. Η στάθμη του νερού στη δεξαμενή ελέγχεται από ένα ειδικό σημάδι. Το καπάκι βοηθά στην αποφυγή πιτσιλίσματος υγρού κατά το ξέβγαλμα και το πλύσιμο των ρούχων και στερεώνεται με μάνδαλα στο σώμα της δεξαμενής.

Πλυντήρια ρούχων μικρού μεγέθους για πλήρες πλύσιμο λευκών ειδών
Πλυντήρια ρούχων μικρού μεγέθους για πλήρες πλύσιμο λευκών ειδών
Πλυντήρια ρούχων μικρού μεγέθους για πλήρες πλύσιμο λευκών ειδών
Πλυντήρια ρούχων μικρού μεγέθους για πλήρες πλύσιμο λευκών ειδών Πλυντήρια ρούχων μικρού μεγέθους για πλήρες πλύσιμο λευκών ειδών Πλυντήρια ρούχων μικρού μεγέθους για πλήρες πλύσιμο λευκών ειδώνHome | Articles

July 19, 2024 14:57:35 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting