Συντήρηση πλυντηρίου ρούχων

Λίγοι άνθρωποι φαντάζονται τώρα εκείνες τις μέρες που οι άνθρωποι αναγκάζονταν να κάνουν χωρίς πλυντήρια ρούχων. Το πλύσιμο εκείνες τις μέρες δεν ήταν λιγότερο, αλλά όλο αυτό έβαζε ένα βαρύ φορτίο στους εύθραυστους γυναικείους ώμους. Αυτό ήταν μέχρι την εφεύρεση του πλυντηρίου. Καθώς περνούσε ο καιρός, οι μηχανές βελτιώθηκαν και εξελίσσονταν όλο και περισσότερο, έτσι ώστε σύντομα εμφανίστηκαν αυτόματα μοντέλα, τα οποία επέτρεψαν τη μείωση της ανθρώπινης συμμετοχής στο πλύσιμο στο ελάχιστο. Ωστόσο, για τη σωστή και μακροχρόνια λειτουργία τέτοιων χρήσιμων οικιακών συσκευών, είναι απαραίτητο να τις φροντίζετε σωστά: τα απλά και αποτελεσματικά μέτρα που θα σας πούμε θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε το πλυντήριό σας να λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πρώτα απ 'όλα, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε το κοντά σας. Ορισμένες βλάβες που μπορείτε εύκολα να διορθώσετε μόνοι σας. Στις οδηγίες θα βρείτε συστάσεις για τη φροντίδα του τυμπάνου ειδικά για τον τύπο και τη μάρκα της μηχανής σας.
Βασικές συμβουλές για τη φροντίδα του πλυντηρίου σας:
1. Καθαρίστε εγκαίρως το φίλτρο νερού και την αντλία αποστράγγισης και ξεπλύνετε τη δεξαμενή του απορρυπαντικού καθώς λερώνεται.
2. Συμβουλευτείτε ειδικούς σχετικά με το βαθμό σκληρότητας του νερού στην περιοχή σας και, εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε έναν απασβεστωτή.
3. Πριν από κάθε πλύσιμο, ελέγχετε τις τσέπες των ρούχων - εάν μικροαντικείμενα μπουν στο τύμπανο του μηχανήματος, οι επισκευές θα απαιτήσουν σοβαρό κόστος.
4. Για να καθαρίσετε τα εξωτερικά μέρη του μηχανήματος, σκουπίστε τα με ένα μαλακό σφουγγάρι και απορρυπαντικό.
5. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά πανάκια για το πλύσιμο και τον καθαρισμό του αυτοκινήτου.
6. Μην ανοίγετε ποτέ τη θήκη του απορρυπαντικού κατά το πλύσιμο - μπορεί να υπερχειλίσει το νερό.
7. Αν μετά την ενεργοποίηση της μηχανής διαπιστώσετε ότι έχετε επιλέξει λάθος πρόγραμμα πλύσης, πρώτα απενεργοποιήστε τη μηχανή και μετά από 30 δευτερόλεπτα επιλέξτε άλλο.
8. εάν το μηχάνημα έχει ήδη ξεκινήσει να πλένει, τότε μην αλλάξετε το επιλεγμένο πρόγραμμα - ο αυτοματισμός μπορεί να αποτύχει.
9. Εάν ο διακόπτης προγράμματος είναι τύπου ρολογιού, τότε μην τον περιστρέφετε αριστερόστροφα.
10. Μετά από κάθε πλύση, κλείστε τη βαλβίδα παροχής νερού και αφήστε την πόρτα του μηχανήματος ανοιχτή για να στεγνώσει.
11. Ελέγξτε την κατάσταση του εύκαμπτου σωλήνα μία φορά το χρόνο και αντικαταστήστε τον εάν χρειάζεται - διαφορετικά ένας φθαρμένος σωλήνας υπό πίεση μπορεί να σκάσει κατά τη λειτουργία του μηχανήματος.
12. Ισιώστε τα ρούχα κατά τη φόρτωση στο μηχάνημα, μην τα βάζετε όλα σε κομμάτια ή στοίβα.
13. Βάλτε σκόνη πλυσίματος σε ποσότητα ανάλογη με την ποσότητα των ρούχων.
14. Η σκόνη πλυσίματος χεριών δεν είναι κατάλληλη για το μηχάνημα, καθώς δίνει άφθονο αφρό.
15. Όταν πλένεστε με ειδική βρεφική πούδρα, προσέξτε τη συσκευασία της: μερικές σκόνες πρέπει να χύνονται απευθείας στο τύμπανο.
16. αν το conditioner είναι παχύρρευστο, τότε θα πρέπει να αραιωθεί με νερό.
Να θυμάστε ότι η σωστή και έγκαιρη φροντίδα θα παρατείνει τη ζωή του οικιακού βοηθού σας.

Συντήρηση πλυντηρίου ρούχων
Συντήρηση πλυντηρίου ρούχων
Συντήρηση πλυντηρίου ρούχων
Συντήρηση πλυντηρίου ρούχων Συντήρηση πλυντηρίου ρούχων Συντήρηση πλυντηρίου ρούχωνHome | Articles

May 20, 2024 20:42:30 +0300 GMT
0.032 sec.

Free Web Hosting