Λειτουργίες ψυγείου

Κατά την επιλογή ενός ψυγείου, είναι απαραίτητο να βασιστείτε στους τρόπους λειτουργίας που προβλέπονται σε αυτό, καθώς και σε όλες τις λειτουργίες του που μπορεί να είναι χρήσιμες κατά τη λειτουργία. Η λειτουργία super freeze είναι χρήσιμη εάν χρειάζεται να καταψύξετε τεράστια ποσότητα φαγητού. Αλλά αυτός ο τρόπος είναι επίσης απαραίτητος για την προετοιμασία του θαλάμου για τη διαδικασία αύξησης της θερμοκρασίας. Αυτή η λειτουργία πρέπει να είναι ενεργοποιημένη εκ των προτέρων. Μέσα σε λίγες ώρες, η θερμοκρασία του θαλάμου μπορεί να πέσει από -18 έως -24 βαθμούς. Μόλις τοποθετηθεί μεγάλη ποσότητα μη κατεψυγμένων τροφίμων στον θάλαμο, το καθεστώς θερμοκρασίας του ανεβαίνει αμέσως. Εάν χρησιμοποιηθεί η λειτουργία "υπερπάγωμα", τότε αυτή η διαδικασία δεν θα είναι τρομερή για τα προϊόντα. Με αυτό, μπορείτε να παγώσετε ένα μεγάλο αριθμό μούρων και φρούτων το καλοκαίρι. Για τα προϊόντα, το γεγονός ότι το φράγμα θερμοκρασίας περνά στο μηδενικό όριο είναι σημαντικό. Σε περίπτωση που το περίγραμμα περάσει αρκετά γρήγορα, τα προϊόντα θα διατηρήσουν μια πιο φυσική γεύση ακόμα και μετά την κατάψυξη.
Αυτό το χαρακτηριστικό είναι εγγενές ακριβώς κατά τη χρήση της λειτουργίας «υπερπάγωμα». Διαφορετικά, το φαγητό θα χάσει τη φυσική του γεύση κατά την κατάψυξη και μαζί με αυτό τα θρεπτικά συστατικά. Η διαδικασία κατάψυξης θα είναι αποτελεσματική εάν τα προϊόντα χωριστούν πρώτα σε μικρά κομμάτια. Έτσι η κατάψυξη θα είναι πιο γρήγορη. Για την κατάψυξη είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν ειδικές συσκευασίες.
Ο θάλαμος του ψυγείου μπορεί να εξοπλιστεί με λειτουργία υπερψύξης. Μπορεί να συγκριθεί με την ίδια λειτουργία "super freeze" που βρίσκεται στον καταψύκτη. Εδώ το καθεστώς θερμοκρασίας ψύχεται αμέσως στους +2 βαθμούς. Η διαδικασία ψύξης όλων εκείνων των προϊόντων που μόλις τοποθετήθηκαν στο ψυγείο θα πάει πιο γρήγορα. Όπως γνωρίζετε, το καλοκαίρι, η θερμοκρασία των προϊόντων που μόλις εισήχθησαν στο δωμάτιο είναι αρκετά υψηλή. Εάν τοποθετηθούν αμέσως στο ψυγείο, η θερμοκρασία που βρίσκεται μέσα σε αυτό θα ανέβει αμέσως.
Και, όπως γνωρίζετε, η αύξηση της θερμοκρασίας επηρεάζει αρνητικά όλους εκείνους που βρίσκονται ήδη μέσα σε αυτήν. Η χρήση της λειτουργίας "υπερψύξης" θα είναι σε θέση να ψύξει όλα τα νέα προϊόντα αρκετά γρήγορα. Και μαζί με αυτό, η χρήσιμη λειτουργία θα φροντίσει εκείνα τα προϊόντα που βρίσκονται ήδη στο ψυγείο.

Λειτουργίες ψυγείου
Λειτουργίες ψυγείου
Λειτουργίες ψυγείου
Λειτουργίες ψυγείου Λειτουργίες ψυγείου Λειτουργίες ψυγείουHome | Articles

June 13, 2024 21:10:16 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting