iPhone 2g-modeloversigt med specifikationer

iPhone kommunikatorer er ret populære i dag.En af nyhederne er iPhone 2G-modellen. Den nye version af denne model inkluderer GPS-navigation, understøttelse af 3D-netværk. Hvad angår salg i Rusland, er mængderne cirka 3 mio.
Mere specifikt om iPhone 2G-modellen. Denne communicator har en hukommelse på 4 GB, der er også versioner med en hukommelse på 16 GB. Skærmen er ret stor og er 3,5 tommer med en opløsning på 320 gange 480 pixels. Grænsefladerne er ret standard - Bluetooth, Wi-Fi, USB. Kameraet er ret svagt og er på 2 megapixel. Vægten af denne telefon er 135 gram. Pakkepakken til denne telefon er ganske standard.
Udseendet på iPhone 2G er ret stilfuldt og attraktivt. Modellen bruger en del forskellige gadgets, som i brug giver en ekstra behagelig effekt. Ydeevnen af denne kommunikator kan siges at være lavet i overensstemmelse med de nyeste innovative standarder.
Ledelsen udføres med fingre. da pennen ikke bruges i denne model og slet ikke virker. Skærmen er ret stor og dækket af beskyttelsesglas, som undgår ubehagelige ridser. På venstre side er den eneste knap, der virker til at mindske eller øge lydstyrken.
Iphone betragtes som en meget prestigefyldt og dyr gave, men hvis du vil overraske og give din kæreste en original fødselsdagsgave, så skal du helt sikkert være opmærksom på Pandoras smykker.
Styresystemet på kommunikatoren bruger Mac OS X, som bruges i den seneste udvikling fra Apple.
Standardapps på iPhone 2G er:
Arbejd på internettet med mailressourcer fra Yahoo, GMail, .mac og AOL, du kan også konfigurere enhver anden postkasse. Safari-browseren på iPhone er bestemt ikke en udskiftelig ting. Ganske multifunktionel og praktisk for enhver bruger.
Lydafspilleren er også ret praktisk og praktisk. Afspilning fra ethvert fragment, en række effekter, både lyd og video, mange formater.
SMS blev lavet ganske enkelt og, kan man sige, primitivt. Udviklerne besluttede ikke at give nogen nyskabelser til denne applikation.
Fotoalbummet kan prale af dets funktioner til at se billeder taget på kameraet, praktiske diasshows.
Men kameraet er ikke kraftfuldt, men det har blitz, autofokus og hvid- og sortbalance. Fotos er rige, skarpe og høj kvalitet.
Resultatet er en fængende og multifunktionel communicator fra APPLE.

iPhone 2g-modeloversigt med specifikationer
iPhone 2g-modeloversigt med specifikationer
iPhone 2g-modeloversigt med specifikationer
iPhone 2g-modeloversigt med specifikationer iPhone 2g-modeloversigt med specifikationer iPhone 2g-modeloversigt med specifikationerHome | Articles

May 21, 2024 17:45:28 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting