Køleskabsinstallation

Inden du begynder at installere køleskabet direkte, skal du naturligvis læse den vedhæftede vejledning grundigt. Først efter det er det nødvendigt at inspicere alle elektriske ledninger. Der bør ikke være tegn på skader på den. Hvis der er nogen, er det bedst at ringe til en specialist for at eliminere dem. I dette tilfælde vil der ikke være problemer med den efterfølgende garanti. Efter dette er det nødvendigt at fastslå, om spændingen i netværket svarer til de indikatorer, der er acceptable for driften af køleapparatet. Hvis der er store afvigelser fra normen, er det bedst at bruge en husstandstransformator i driften af køleskabet. Under tilslutningen må netledningen ikke sættes under køleskabet. Dette kan forårsage en efterfølgende kortslutning og som følge heraf brand. For at undgå en sådan gener er det bedst at binde det til en kondensator. Til dette er almindeligt garn egnet.
I tilfælde af at BHP involverer jordforbindelse, er det nødvendigt at installere en passende stikkontakt. Alle, både stikket og stikkontakten, er udstyret med tre poler. For at køleskabet skal fungere ordentligt, skal det være forsynet med fri luftcirkulation. Køleskabet fungerer som en pumpe. Den varme, der er indeni, pumpes ud og fjernes til ydersiden.
Ydersiden er opvarmet. Jo mere maden i køleskabet afkøles, jo mere opvarmes luften i rummet, hvor køleenheden er placeret. Moderne køleskabe har glatte vægge. Spolen i dette tilfælde er ret tæt fastgjort til væggen. Den kan placeres både inde og ude. Under installationen af køleskabet er det nødvendigt at efterlade et obligatorisk mellemrum på mindst fem centimeter. Køleskabe, der er indbygget i køkkenmøbler, fortjener særlig opmærksomhed. Det er også nødvendigt at følge alle teknikkerne.
Mange moderne modeller er udstyret med automatiske lukkere, men du kan lave dem selv. For at gøre dette skal du blot stille køleskabet eller fryseren 2 grader tilbage. Det anbefales ikke at installere køleskabe i nærheden af komfuret eller vinduet. Den indkommende varme vil provokere opvarmningen af køleskabet og som et resultat et større forbrug af elektricitet. Hvis en anden mulighed ikke er mulig, så er det nødvendigt at placere en skærm med en reflekterende overflade mellem køleskabet og varmekilden.

Køleskabsinstallation
Køleskabsinstallation
Køleskabsinstallation
Køleskabsinstallation Køleskabsinstallation KøleskabsinstallationHome | Articles

May 24, 2024 22:23:45 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting