Universelle test af støvsugere til forskellige formål

I dag er støvsuger blevet en integreret del af rengøringen af lokalerne. Derfor er der produceret en lang række forskellige test af populære producenter. Støvsugertests afslørede fordele og ulemper, styrker og svagheder ved hver.
LG Kompressor er en af de innovative modeller. Dens fordel er den store kapacitet af støvkolben. Dette blev opnået med et støvpressesystem.
Bosch Ergomax Professional. Tysk kvalitetsstøvsuger med flot design.
Karcher VC6300 er også en temmelig højkvalitets enhed fra tyske producenter med en lys gul farve, som er kendetegnet ved sin stille drift.
Samsung Stealth SC9560 er en stilfuld og smuk støvsuger, der har vundet en lang række forbrugere med sit udseende. Værkets stilhed udføres på et højt niveau, og det er det mest stille.
Og endelig var hovedmodellen Dyson DC 08 Animalpro. Denne virksomhed for 15 år siden lavede en stor revolution inden for rengøringsteknologi. Dette er en ret dyr enhed, og priserne forbliver uændrede. Den er lavet på et ret højt og højt kvalitetsniveau, men ulempen er støjniveauet, som designerne ikke kan reducere.
Når du vælger en støvsuger, bør du være opmærksom på strøm, og mange købere overvejer jo kraftigere jo bedre. Strøm er angivet på kabinettet og aflæses i watt. Man kan sige, at jo højere effekt, jo hurtigere og nemmere vil det være at støvsuge.
Baseret på resultaterne af alle undersøgelser kan der drages konklusioner. at det ikke er værd at lægge stor vægt på magt. Støvabsorptionskvaliteten ændres ikke. Hver model, der blev brugt i testene, har god kraft og forårsager ingen klager.
Der bør lægges mere vægt på filtreringssystemet. En del gamle støvsugere har brugt en pose til at opsamle snavs og støv, men fine partikler kommer tilbage i rummet. I moderne modeller er HEPA-filtre af H12- eller H13-generationerne begyndt at blive brugt; disse filterudviklinger kan reducere støvindtrængen med 99,95 %. Dette er en ret god indikator og ret vigtig.
Filtrering udføres på et kvalitativt niveau og giver dig mulighed for at spare strømmen af selve enheden.
Test af støvsugere har vist de nødvendige kvaliteter af hver. Ganske kraftige og moderne enheder med god filtrering.

Universelle test af støvsugere til forskellige formål
Universelle test af støvsugere til forskellige formål
Universelle test af støvsugere til forskellige formål
Universelle test af støvsugere til forskellige formål Universelle test af støvsugere til forskellige formål Universelle test af støvsugere til forskellige formålHome | Articles

May 21, 2024 11:02:03 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting