Sådan vælger du de rigtige farvede køleskabe til køkkenet

Køleskabets nuværende forbrugerkvalitet, sammen med brugervenlighed, tekniske og økonomiske egenskaber, er dets farve og design. Tidligere blev køleskabets design bestemt af formen på håndtaget og producentens varemærke med samme hvide farve. I dag præsenteres de mest forskellige modeller med hensyn til design og farve for forskellige stilarter af køkkenudstyr og for enhver smag.
Den mest almindelige køleskabsfarve blandt de solgte modeller er hvid i forskellige nuancer. Hovedårsagen til dette var hygiejne og den mest optimale kompatibilitet med forskellige køkkeninteriører. Varme toner af hvidt har normalt en gullig nuance af varierende intensitet, kolde toner er blålige.
Producenten tilbyder i dag et bredt udvalg af hvidmønstrede køleskabe. Modeller af LG-køleskabe med et marmoreret mønster, præget træmønster, læder, stof er populære. Modeller vinder popularitet, hvis belægning giver dig mulighed for at skrive og tegne på dem med specielle farvede markører. Inskriptionerne fjernes med en tør klud uden at efterlade spor.
For køleskabsproducenter er modellens hvide farve den sværeste at fremstille. I modsætning til farvemodparter er de mindste fejl på produktets overflade tydeligt synlige her. Farvning i hvid farve i forskellige nuancer kan laves på en linje af malerudstyret. Skift fra farvet emalje til hvid med kun én malerlinje vil kræve en grundig gennemskylning af rørledninger og alt malerudstyr, hvilket vil øge produktionsomkostningerne markant.
Andelen af salget af hvide køleskabe blandt andre modeller er fremherskende, men blandt visse grupper af købere tager efterspørgslen efter farvede køleskabe fart. På trods af industriens tekniske evner til at producere modeller af enhver farve, er den vigtigste begrænsende faktor ud over produktionsomkostningerne stadig den begrænsede efterspørgsel efter farvemodeller blandt en bred vifte af forbrugere.
På det russiske marked tilbød kun én virksomhed op til 12 farver køleskabe. Udenlandske kolleger tilbyder som regel op til 5 typer farver, der justerer rækkevidden afhængigt af ændringer i efterspørgslen. De fleste virksomheder holder sig til masseproduktion af kun hvide køleskabe.
De første indenlandske modeller blev lavet i små partier, bilemaljer blev brugt til deres farvning. Meget ofte bestemte køberens valg af køleskabets farve farven på hans bil. Røde, gule, brune, grønne modeller var typiske for 90'erne. Til dato har mode lagt sig på blødere pastel nuancer af grå, sølv, beige og gyldne farver.
Køkkener af forskellige stilarter foreslår forskellige farver på køleskabet. Så for et køkken i moderne stil foretrækkes rød, blå, mørkegrå. Metallisk malede køleskabe, rustfrit stål og aluminiumsfarver er efterspurgte. Kendte kamæleonkøleskabe, der skifter farve afhængigt af belysningen og placeringen af lyskilden.

Sådan vælger du de rigtige farvede køleskabe til køkkenet
Sådan vælger du de rigtige farvede køleskabe til køkkenet
Sådan vælger du de rigtige farvede køleskabe til køkkenet
Sådan vælger du de rigtige farvede køleskabe til køkkenet Sådan vælger du de rigtige farvede køleskabe til køkkenet Sådan vælger du de rigtige farvede køleskabe til køkkenetHome | Articles

June 24, 2024 14:06:05 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting