Hvordan vælger du et videokamera?

Et videokamera er en nyttig ting. Og ja, meget behageligt. Når alt kommer til alt, når du skyder, bliver alle følelser og begivenheder gemt. Videooptagelsen er virkelig et "levende" minde.
Mange digitale kameraer er udstyret med en videooptagelsesfunktion, men ingen vil benægte, at niveauet af videooptagelse i et videokamera stadig er meget højere.
At vælge et godt videokamera er ikke så let, fordi denne teknik virkelig har mange egenskaber og ekstra funktioner. Så overvej de grundlæggende parametre for at vælge et videokamera.
Videokamera optageformat
Videokameraer er i stand til at optage i digitale formater såsom Digital 8, mini DV, micro MV, DVD, Mpeg 4. Videokameraer, der opererer i de første tre formater, bruger stadig båndoptagelse, men i digital kvalitet.
Videokameraer med Digital 8 optageformat vælges af dem, der stadig har optagelser i analoge Hi 8 formater. Disse videokameraer gør det muligt ikke kun at se video i Hi 8 format, men også at digitalisere i Digital 8. Optagelse i både Hi 8 og i Digital 8 går til 8 mm film, men kun i det andet tilfælde i digital kvalitet og med stereolyd. Prisen for videokameraer, der optager i Digital 8, er ret lav. Men hvis du vælger det første videokamera, og billigt, er det bedre at være opmærksom på mini DV-formatet.
Mini DV videokameraer er mindre og lettere, fordi de bruger en mindre kassette (6,35 mm bredt bånd) end Digital 8. Men med lidt bedre digital video og stereolyd. Disse videokameraer og kassetter til dem er produceret af mange kendte producenter (Sony, JVC, Panasonic, Samsung), så der burde ikke være nogen problemer med forbrugsstoffer.
DVD-videokameraer optager direkte til DVD-R/RW-diske. Den største fordel er, at den optagede video med det samme kan ses på en DVD-afspiller, den kan nemt spoles tilbage til det rigtige tidspunkt. Men selve DVD-videokameraets dimensioner er dikteret af størrelsen på disken, så det er ikke muligt at gøre det kompakt nok.
Blandt moderne videokameraer kan du vælge dem, der optager i Mpeg 4-format.
Tabel eksempel
Overvågning af videooptagelsesprocessen, valg af den nødvendige vinkel og forskellige indstillinger - til alt dette bruges en søger, optisk eller refleks.
Lens værdier
H.264 videooptagelse H.264 videooptagelse
Fuld HD videooptagelse af boligejendom Fuld HD videooptagelse af boligejendom
Optagelse af videoformat XF, Super fin, Fin Optagelse af videoformat XF, Super fin, Fin
Manuel justering af forruden Manuel justering af forruden
Automatisk justering af forruden Automatisk justering af forruden
Punktlistevisning
F 1,8
Optisk zoom 15x
Digital zoom 180x
Filterdiameter 46 mm
Brændvidde 46,3 - 694,5 mm
Søgeren kan også være sort/hvid eller farve.

Hvordan vælger du et videokamera?
Hvordan vælger du et videokamera?
Hvordan vælger du et videokamera?
Hvordan vælger du et videokamera? Hvordan vælger du et videokamera? Hvordan vælger du et videokamera?Home | Articles

July 23, 2024 23:45:35 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting