Inde i køleskabet

Opbevaring af fødevarer i fryseren skal ledsages af brug af beholdere, der er udstyret med luftkanaler. Dette vil sikre fri adgang til luft og højkvalitets opbevaring af frosne fødevarer. For at gøre det lettere at opbevare smør og ost i køleskabet er det udstyret med et særligt rum eller beholder. Nogle modeller af køleskabet er udstyret med en olier med låg. De kan installeres et hvilket som helst sted, der er praktisk til disse formål.
De første køleskabe sørgede for opbevaring af æg. Til dette blev der skabt en speciel hylde med fordybninger til æg. Det maksimale antal æg, der passede i den, var 18. Hvis der ikke var æg i køleskabet, så fungerede denne hylde ikke. For at sikre, at der ikke er uudnyttet plads i køleskabet, har designerne sørget for flytbare hylder. Antallet af æg i dem kunne også nå 18 stykker.
For at opbevare yoghurt, ost og andre småprodukter i køleskabet er der hylder placeret på køleskabets sidedør. Daglige produkter opbevares bedst på dette sted. Antallet af lommer på døren kan kun afhænge af brugerens behov. I tilfælde af at køleskabsdøren ikke er tungt belastet, vil den kunne arbejde meget længere end den planlagte arbejdstid. Fra konstant overbelastning vil døren synke. Forseglingen vil blive brudt.
Bakker med fordybninger kan bruges til at fryse småting. Brug af en bakke med en kold akkumulator vil give dig mulighed for at fryse mad meget hurtigere. Oftest er disse bakker installeret i toppen af fryseren. Den kolde akkumulator er lavet i form af en briket, en pakke, et beholderlåg, en dekorativ bakke. De har en høj varmekapacitet, som giver dig mulighed for at holde kulden.

Inde i køleskabet
Inde i køleskabet
Inde i køleskabet
Inde i køleskabet Inde i køleskabet Inde i køleskabetHome | Articles

July 15, 2024 11:25:39 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting