Mile køleskabe i et unikt design fra en tysk producent

I 2008 bragte Miele til "dommen" af sine kunder en ny familie af solo-køleskabe K10000. Mile frysere og køleskabe i denne serie glæder sig over forbedret funktionalitet med et rigt udvalg af ekstra muligheder og forbedret design. Når vi siger "køleskabe fra Mile", mener vi derfor ikke kun et smukt udseende, men også det tilsvarende smarte indhold.
Fra den intellektuelle "fyldning" kan vi skelne: DynaCool operationelle kølesystemer, som giver dig mulighed for hurtigt at afkøle en imponerende mængde proviant; ergonomiske PerfectFresh-kamre, der opbevarer frugt- og grøntsagsaktier dobbelt så længe som standardkølerum; en intern isgenerator, der er i stand til at levere mere end 1 kg frostfri friskhed til ejeren af Mila-køleskabet på 60 minutter; en speciel Soft Close-lukker, der kontrollerer den tætte pasform af køleskabsdøren; "smart" display, der styrer temperaturregimet i arbejdskammeret mv.
Perfektion i alle detaljer - det her handler om Mile-køleskabet. For eksempel sænker DynaCool ikke kun temperaturen på fyldte produkter hurtigt, men opretholder også den samme temperaturkurve i hele det indre af køleafdelingen. De nydesignede PerfectFresh-skuffer er nemme at trække ud som en helhed, hvilket er muliggjort af introduktionen af teleskopskinner i designet af K10000-modellerne. Det indbyggede display vil "vise" ejeren af Mila-køleskabet ikke kun tallene i grader Celsius, men også hjælpe med at bestemme tidspunktet for at udskifte ActiveAirClean-kulfilteret, som er ansvarligt for at eliminere "ekstra" aromaer i kammeret.
Fra usædvanlige designløsninger: De nye Mile-køleskabe vil glædeligt overraske dig med VarioBord-hylder placeret lige ved døren til "køleenheden". Metalrammernes slående æstetik kombineret med de klare plastikrum er et øjeblikkeligt blikfang. Og køberen forstår med det samme: Et Miele-køleskab er moderne, praktisk og pålideligt!
Miele-udviklerne har ikke glemt at passe på miljøet. Alle køleskabe tilhørende K10000-serien er kendetegnet ved økonomiske energiforbrugsklasser: A+++, A++ og A. De nyeste modeller af køleskabe fra Mile A+++ forbruger lidt mere end 6 kWh pr. dag. Men selv for 7 år siden krævede "fryser" -kammeret i et lignende køleskab med et volumen på 150 liter 9,6 kW / t. Generelt er fremskridt tydelige, og K10000-serien er en god løsning for sparsomme ejere! God shopping!

Mile køleskabe i et unikt design fra en tysk producent
Mile køleskabe i et unikt design fra en tysk producent
Mile køleskabe i et unikt design fra en tysk producent
Mile køleskabe i et unikt design fra en tysk producent Mile køleskabe i et unikt design fra en tysk producent Mile køleskabe i et unikt design fra en tysk producentHome | Articles

June 24, 2024 14:11:08 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting