Welke voordelen heeft de Vyatka automatische wasmachine

De automatische wasmachine Vyatka wordt aangedreven door koud- en warmwatertoevoernetwerken, het is ontworpen voor automatisch wassen, voor het spoelen en persen van alle producten van verschillende soorten stoffen. De wasmachine heeft een voorlader van het gewassen linnen. De productie van drie modificaties van VYATKA-AUTOMAT-machines is voorzien:
• met 12 werkprogramma's: 6 voor dikke stoffen en 6 voor dunne stoffen;
• met 14 werkprogramma's: 7 voor dikke stoffen en 7 voor lichte stoffen;
• met 16 fabrieksprogramma's: 8 voor dikke stoffen en 8 voor dunne en katoenen stoffen.
De automatische wasmachine Vyatka biedt een directe keuze van de wasmodus met een set van het benodigde programma met synthetische wasmiddelen (LOTOS automatische poeders, ERA voor automatische machines, enz.).
Programma's worden ingesteld met de bedieningsknop en speciale drukknoppen op het voorpaneel van de machine. Vyatka wordt beschermd tegen overlopen van het verzamelde water. De machine is uitgerust met een hydraulisch filter, dat zorgt voor de vertraging van grote vreemde voorwerpen. De verbinding van het deksel van dit filter met de behuizing van de machine is hermetisch afgesloten en is bestand tegen een enorme druk van 9,4 kPa.
Het ontwerp van de machine heeft een volledige afvoer van de vloeistof uit de styreentank: het toegestane restwater in het hydraulische systeem is ongeveer 500 ml.
Alle processen van wassen, spoelen, centrifugeren van producten en regeling van programma's en temperatuur van wasoplossingen worden volledig automatisch uitgevoerd. Het laden van wasgoed en wasmiddelen, het instellen van het programma, het aanzetten van de machine en het uitladen van schoon wasgoed na het wassen gebeurt alleen handmatig.
De body van de machine is gemaakt van hoogwaardig plaatstaal en bestaat uit gestempelde componenten, onderling verbonden door laserlassen. De bovenkant van de koffer wordt afgesloten met een deksel, dat met schroeven wordt vastgezet. Het lichaam van de machine is wit geverfd. In de koffer bevindt zich een tank met een elektromotor met trommelaandrijving. De tank is opgehangen aan twee grote cilindrische veren, deze zijn bevestigd aan de aanslagen van het hoofdlagerlichaam. Verwarming en temperatuurregeling van de wasoplossing worden uitgevoerd met behulp van een elektrische verwarming en temperatuursensor-relais.

Welke voordelen heeft de Vyatka automatische wasmachine
Welke voordelen heeft de Vyatka automatische wasmachine
Welke voordelen heeft de Vyatka automatische wasmachine
Welke voordelen heeft de Vyatka automatische wasmachine Welke voordelen heeft de Vyatka automatische wasmachine Welke voordelen heeft de Vyatka automatische wasmachineHome | Articles

May 20, 2024 03:04:24 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting