Zij aan zij door Gaggenau

Een groot aantal consumenten kan zich op basis van de levensomstandigheden alleen een koelkast van het Europese type veroorloven. Maar op dit moment zijn er genoeg appartementen die comfortabel een Amerikaanse koelkast in de keuken kunnen plaatsen. Bovendien is zo'n koelkast een kunstwerk dat alle gasten waardig zal begroeten. Een van deze modellen is de side-by-side koelkast van Gaggenau. De SK 535 heeft een klassieke Amerikaanse stijl. Als je in deze koelkast kijkt, vind je een vershoudzone, die is ontworpen om vlees en vis te bewaren. Er zijn twee compartimenten voor het koelen van dranken. Boter moet worden bewaard in een speciaal daarvoor ontworpen compartiment. Opslag van groenten en fruit wordt verondersteld in twee compartimenten. Ze kunnen de luchtvochtigheid aanpassen. De vriezer is voorzien van een No-Frost systeem. Het bruikbare volume van deze koelkast is 600 liter. In de side-by-side koelkast kun je eten een hele maand bewaren. In dit geval hebben alle voedingsstoffen in de producten hun oorspronkelijke indicatoren. Ontdooien in zo'n koelkast is niet voorzien door het gebruik van het No-Frost systeem.
De koelkast heeft zeven klimaatzones. Temperaturen kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangepast, afhankelijk van de behoefte. Koelkast SK 535 is een redelijk professionele koelkast, op basis van de beschikbare kenmerken. Voor elk type product is het bedoeld voor zijn eigen temperatuur- en vochtigheidsindicatoren. Het besturingssysteem in de koelkast is elektronisch. Alles wordt weergegeven op een kleurendisplay, waarmee je eventuele wijzigingen in de werking van de koelkast kunt doorvoeren. In elk van de kamers kunt u de gewenste temperatuur instellen.
De side-by-side koelkast SK 535 kan drinkwater en ijs bereiden. Hiervoor is een speciaal apparaat voorzien. Tegelijkertijd kunnen er vijfhonderd blokjes geprepareerd ijs in de machine. Ze kunnen er ook kapot uitzien. Ook is er anderhalve liter ijswater in het apparaat voorzien. Alvorens te worden gekoeld of ingevroren, ondergaat water de nodige zuivering van alle schadelijke onzuiverheden. Dit model kan ingebouwd in het keukenmeubel worden geproduceerd, of het kan een op zichzelf staande look hebben.

Zij aan zij door Gaggenau
Zij aan zij door Gaggenau
Zij aan zij door Gaggenau
Zij aan zij door Gaggenau Zij aan zij door Gaggenau Zij aan zij door GaggenauHome | Articles

May 26, 2024 11:50:52 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting