Hoeveel alternatieven voor iPad zijn er

Ondanks de bestaande "persoonlijkheidscultus" van het ipad-apparaat onder liefhebbers van elektronisch entertainment, kijken veel consumenten al met belangstelling naar de markt, is daar een waardig alternatief voor de ipad verschenen? iPad heeft natuurlijk veel voordelen, maar vergeet enkele van de "nadelen" van deze tablet niet. Meestal hoor je onder degenen die op zoek zijn naar een alternatieve versie van de ipad Apple's elektronische apparaatbeschuldigingen van een kleine hoeveelheid geheugen en het onvermogen om met Flash-video te werken. Heel vaak worden ipad-ontwikkelaars herdacht met een "warm woord" voor het feit dat ze geen webcam en een USB-poort in het apparaat hebben geĆÆnstalleerd.
Nu beginnen alternatieve ontwikkelingen die zullen moeten concurreren met de ipad om de harten van kopers net hun weg naar de markt, dus we zullen potentiƫle concurrenten moeten overwegen in plaats van echte. Het HP Slate-apparaat, waarvan de toekomstige prijs wordt aangekondigd op het niveau van vijfhonderd Amerikaanse roebels, zal bijvoorbeeld een 10-inch scherm hebben, Windows 7 als besturingssysteem en, zoals het een alternatief betaamt, wat het origineel niet heeft - USB- en Flash-ondersteuning. Of dit een alternatieve versie van de ipad zal zijn of dat het juister zou zijn om het een netbook zonder toetsenbord te noemen, zal de bedieningservaring na de zomerse verschijning in de schappen laten zien.
Andere "alternatieven" die de hegemonie van de ipad uitdagen, worden al met man en macht verkocht in de VS. Het is een 12-inch Fusion Garage JooJoo gebaseerd op het Intel Atom OS, geschikt voor HD-video en te koop voor $ 499. En een veel kleinere Dell Mini 5 met een 5-inch scherm en een alternatief Android-besturingssysteem voor iPad. De voordelen van de nieuwste alternatieve tablet zijn het gemak van het dagelijks gebruik, omdat het niet veel ruimte in beslag neemt en de snelle ontwikkeling van Google, die het toestel zal voorzien van veel moderne programma's en diensten.
Het op de markt verschijnen van het Microsoft Courier-toestel, dat voor een opleving zorgde bij zowel ipad-fans als zijn tegenstanders, staat nog ter discussie. De ontwikkelaars toonden zeer mooie schetsen en kondigden nogal verleidelijke alternatieve parameters aan, bestaande uit een dubbel scherm, ongebruikelijke ontwerpoplossingen, een aangenaam formaat en de aanwezigheid van een stylus. Het bleek dat dit iPad-alternatief beweert meer te zijn dan alleen een entertainmentapparaat. Een werkinstrument of een assistent in creativiteit - dit is de rol die bestemd is voor de alternatieve en ongebruikelijke Microsoft Courier. Maar of dit project tot zijn logische einde zal worden gebracht, is nog niet duidelijk.

Hoeveel alternatieven voor iPad zijn er
Hoeveel alternatieven voor iPad zijn er
Hoeveel alternatieven voor iPad zijn er
Hoeveel alternatieven voor iPad zijn er Hoeveel alternatieven voor iPad zijn er Hoeveel alternatieven voor iPad zijn erHome | Articles

May 24, 2024 21:47:55 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting