Universele tests van stofzuigers voor verschillende doeleinden

Tegenwoordig is een stofzuiger een integraal onderdeel geworden van het schoonmaken van het pand. Daarom zijn er een groot aantal verschillende tests van populaire fabrikanten geproduceerd. Stofzuigertests brachten de voor- en nadelen, sterke en zwakke punten van elk aan het licht.
LG Kompressor is een van de innovatieve modellen. Het voordeel is de grote capaciteit van de stoffles. Dit werd bereikt met een stofperssysteem.
Bosch Ergomax Professional. Duitse kwaliteitsstofzuiger met een mooi design.
Karcher VC6300 is ook een vrij hoogwaardig apparaat van Duitse fabrikanten met een felgele kleur, dat zich onderscheidt door zijn stille werking.
Samsung Stealth SC9560 is een stijlvolle en mooie stofzuiger die met zijn uiterlijk een groot aantal consumenten heeft gewonnen. De stilte van het werk wordt op een hoog niveau uitgevoerd en is het stilst.
En tot slot was het hoofdmodel de Dyson DC 08 Animalpro. Dit bedrijf maakte 15 jaar geleden een grote revolutie in de schoonmaaktechnologie. Dit is een vrij duur toestel en de prijzen blijven ongewijzigd. Het is gemaakt op een redelijk hoog en kwalitatief hoog niveau, maar het nadeel is het geluidsniveau, dat de ontwerpers niet kunnen verminderen.
Let bij het kiezen van een stofzuiger op het vermogen en veel kopers vinden hoe krachtiger, hoe beter. Het vermogen wordt aangegeven op de kast en wordt afgelezen in watt. Er kan worden gezegd dat hoe hoger het vermogen, hoe sneller en gemakkelijker het zal zijn om te stofzuigen.
Op basis van de resultaten van alle onderzoeken kunnen conclusies worden getrokken. dat het niet de moeite waard is om veel belang te hechten aan macht. De kwaliteit van de stofabsorptie verandert niet. Elk model dat in de tests is gebruikt, heeft een goed vermogen en veroorzaakt geen klachten.
Er moet wat meer aandacht worden besteed aan het filtersysteem. Een behoorlijk aantal oude stofzuigers hebben een zak gebruikt om vuil en stof op te vangen, maar fijne deeltjes komen terug in de kamer. In moderne modellen worden HEPA-filters van de H12- of H13-generaties gebruikt; deze filterontwikkelingen kunnen het binnendringen van stof met 99,95% verminderen. Dit is een redelijk goede indicator en vrij belangrijk.
Filtratie wordt op kwalitatief niveau uitgevoerd en stelt u in staat om de kracht van het apparaat zelf te sparen.
Tests van stofzuigers hebben de noodzakelijke kwaliteiten van elk aangetoond. Vrij krachtige en moderne apparaten met goede filtratie.

Universele tests van stofzuigers voor verschillende doeleinden
Universele tests van stofzuigers voor verschillende doeleinden
Universele tests van stofzuigers voor verschillende doeleinden
Universele tests van stofzuigers voor verschillende doeleinden Universele tests van stofzuigers voor verschillende doeleinden Universele tests van stofzuigers voor verschillende doeleindenHome | Articles

July 23, 2024 08:19:02 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting