Wat zit er in de vriezer?

Vriezers worden geleverd met elektronische of mechanische bediening. De eerste heeft de voorkeur omdat de elektronische besturing een grotere functionaliteit heeft en, door de afwezigheid van bewegende delen, een grotere duurzaamheid.
De vriezer kan compartimenten/planken en lades hebben. Als er veel producten in de vriezer liggen, is het handiger om die te pakken die ver van de laden verwijderd zijn. De dozen zijn volledig gesloten en van latten voorzien: er wordt aangenomen dat de dozen met latten een betere luchtcirculatie hebben, maar kleine producten (knoedels, bessen, enz.) kunnen door de gaten van het rooster vallen, wat niet gebeurt met gesloten dozen. Het is beter als ten minste één van de lades hoog genoeg is voor "niet-standaard" hoge producten (ijstaart, enz.)
Op de vriesvakken zitten markeringen/kalenders, door in te stellen welke, kun je aangeven waar alles is en de invriestijd.
In de vriezer is het handig om een vrieslade te hebben. Het is geschikt voor ijsbakken of koude accumulatoren. Bovendien kan het bakje worden gebruikt om bessen in te vriezen, ze vervolgens in een zak te gieten en op te slaan. Dit is veel effectiever dan de bessen direct in de zak invriezen.

Wat zit er in de vriezer?
Wat zit er in de vriezer?
Wat zit er in de vriezer?
Wat zit er in de vriezer? Wat zit er in de vriezer? Wat zit er in de vriezer?Home | Articles

April 20, 2024 13:19:31 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting