Een tv kopen voor gebruik in de keuken

In 40-inch monitoren zijn LCD en plasma de meest geavanceerde technologieën van vandaag. De prijzen voor displays van elk van de technologieën zijn ongeveer hetzelfde. U kunt schermen vergelijken op kleurverzadiging, duurzaamheid, contrast, spanningsvereisten, enz.
1. Tegenstelling
Bij plasmamonitors wordt de weergave van donkere en zwarte gebieden bereikt door de stroomtoevoer naar bepaalde delen van het paneel te verminderen. Met deze methode krijgt u een contrastrijk beeld. Het contrast van plasmamonitors kan oplopen tot 3000:1.
LCD-schermen krijgen donkere stippen door de energie die op de pixel wordt toegepast te verhogen. De meest recente technologische verbeteringen bereiken een contrastverhouding van ongeveer 700:1.
2. Kleurverzadiging
Plasmamonitors geven het volledige kleurengamma zeer duidelijk weer. Hoge verzadiging van beeldschermen wordt verkregen doordat elke cel van het paneel rode, groene en blauwe componenten bevat. Plasmatechnologie zorgt voor de meest nauwkeurige kleurweergave.
LCD-schermen maken gebruik van kristalpolarisatietechnologie en dankzij de kleine omvang van de pixelmatrix wordt een zeer hoge definitie en levendigheid van het beeld bereikt. Maar ze zijn inferieur aan plasmapanelen als het gaat om het weergeven van scènes met een hoge beeldsnelheid.
3. Duurzaamheid
LCD-monitoren kunnen tot 75.000 uur werken. In feite bepaalt de duurzaamheid van het LCD-scherm de levensduur van de lamp, waardoor na de conversie van licht een beeld wordt gevormd. De lamp kan, als deze defect is, worden vervangen.
Het plasmapaneel creëert een beeld door middel van een elektrische impuls die inwerkt op edelgassen (neon, xenon, argon). De kernen van gassen vervallen in de loop van de tijd, zij zijn het die de duurzaamheid van het scherm beïnvloeden, wat ongeveer 30.000 uur is.
4. Scherm inbranden
Een factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een monitor. In dit opzicht zijn LCD-monitoren superieur aan plasmatechnologie, omdat ze praktisch niet doorbranden. Plasmaschermen beginnen onder bepaalde omstandigheden na 15 minuten door te branden.
5. Energieverbruik
De fluorescentielamp van de LCD-monitor verbruikt minder stroom dan de celelektroden van het plasmascherm.
Dus, nadat we de omstandigheden hebben ontdekt waarin de techniek zal worden gebruikt, is het gemakkelijk om te beslissen over de keuze van het display.
Verlichting is in elke ruimte van groot belang. Het is het dat een speciale sfeer, sfeer in de kamer creëert. U kunt zowel in een gewone winkel als in een online winkel een geschikte kroonluchter of lamp kiezen. Wat is het voordeel van een virtuele winkel? Hier kun je in korte tijd heel veel opties bekijken. Kies de maat, kleur, ontwerp - wat je maar wilt. En bespaar tegelijkertijd veel tijd op zinloos verhuizen van de ene winkel naar de andere.

Een tv kopen voor gebruik in de keuken
Een tv kopen voor gebruik in de keuken
Een tv kopen voor gebruik in de keuken
Een tv kopen voor gebruik in de keuken Een tv kopen voor gebruik in de keuken Een tv kopen voor gebruik in de keukenHome | Articles

May 23, 2024 00:10:36 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting