Ardo

Het bedrijf Ardo kan worden toegeschreven aan die paar bedrijven die de moeilijkste plaats innemen bij het maken van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf begon zijn reis met de oprichting van een klein bedrijf waarin alle gezinsleden deelnamen. Zelfs op dit moment blijft het bedrijf zich succesvol ontwikkelen en trekt het steeds meer nieuwe ideeën aan voor zijn succesvolle bedrijf. Het bedrijf produceert een breed scala aan soorten huishoudelijke apparaten, koelkasten behoren ook tot de meest populaire en gewilde apparaten. Momenteel is het volume van de geproduceerde producten erg groot. Maar de koelkasten van Ardo zijn over de hele wereld populair. Het handelsmerk Ardo verscheen dankzij de zoon van de eigenaar van het bedrijf. Hij was het die in 1978 zijn eigen merk creëerde. Dit bedrijf was geprofileerd in de productie van grote huishoudelijke apparaten. Het omvatte koelkasten en wasmachines. Maar er waren andere soorten huishoudelijke apparaten. In de jaren 60 begon het bedrijf met zijn producten de markt te veroveren. Gedurende deze periode begon het bedrijf zich nauw bezig te houden met marktonderzoek. Het allereerste stuk huishoudelijke apparaten dat dit bedrijf op de markt bracht, was een wasmachine. Talent en flair deden hun werk. Het bedrijf is herkenbaar en in trek bij tal van consumenten.
In de volgende fase besloot het bedrijf een fabriek te openen die zich uitsluitend bezig zou houden met de productie van koelkasten. Dit evenement vindt al sinds 1984 plaats. De nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen werden gebruikt om elk model koelkast te maken. De plant ontwikkelde zich snel vanwege zijn potentieel. De oppervlakte van de fabriek was 240.000 m². Alle productieprocessen probeerden te automatiseren. Bovendien liet het gebied van de plant het toe.
Vandaag de dag worden er in één werkdag 4.500 koelkasten geproduceerd. De moderne koelkast is voorzien van een ingebouwde verdamper. Ze zijn allemaal gemaakt op basis van de milieueisen van de moderne wereld. Elk van de gemaakte apparaten ondergaat verplichte tests. De ontwikkeling van het bedrijf staat niet stil. Nieuwe fabrieken voor de productie van huishoudelijke apparaten van dit bedrijf worden voortdurend geopend. Alle koelkasten en diepvriezers ondergaan computertesten. In 1995 beschikte het bedrijf over een eigen laboratorium voor het testen van alle soorten huishoudelijke apparaten.

Ardo
Ardo
Ardo
Ardo Ardo ArdoHome | Articles

July 16, 2024 11:43:58 +0300 GMT
0.004 sec.

Free Web Hosting