Vestfrost

Yksi kuuluisimmista nimistä jääkaappivalmistusmarkkinoilla on Vestfrost. Tämä tanskalainen yritys on suhteellisen nuori. Tämä yritys ilmestyi kodinkonemarkkinoille vuonna 1963. Sen perusti Arne Hoiwig. Tämän johtajan ylittämättömän nerouden ansiosta yritys pystyi saavuttamaan suosion muutaman vuoden kuluttua. Avain tällaiseen suosioon oli Vestfrostin tuottamien tuotteiden paras laatu. Työn aikana seurattiin myös raaka-aineiden laatua. Yritys on kehittynyt jatkuvasti. Vestfrostin tuotantomäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Seitsemän vuoden olemassaolon jälkeen yritys aloitti työskentelyn kahdessa vuorossa. Siitä tuli Electroluxin divisioona vuonna 1973. Tuotantoprosessia lisättiin, koska tehtaalle tuotiin rautatie.
1980-luvulla yritys otti ensimmäisten joukossa käyttöön tekniikoita, jotka vähentävät ulkoisen ympäristön haitallisia vaikutuksia. Tämä luku oli lähes nolla. CFC- ja HCFC-freoneja sisältämättömien jääkaappien tuotannossa yhtiö oli johtavassa asemassa. Tämä yritys toimittaa vuosittain 800 000 jääkaappia ja pakastinta kaikkialle maailmaan.
Se työllistää lähes kaksi tuhatta pätevää työntekijää. Yrityksellä on yhdeksän tehdasta, joissa valmistetaan tuotteita käytettäväksi. Yrityksen tuotteista 96 % menee vientiin. Tämän korkean suorituskyvyn vuoksi Vestfrost palkittiin Tanskan kuninkaan palkinnolla. Tällä mitalilla tunnustetaan kaikkien Vestfrost-tuotemerkillä valmistettujen tuotteiden laatu, luotettavuus ja ympäristöystävällisyys.
Yritys oli ensimmäinen, joka luopui jääkaappien tavallisesta valkoisesta väristä. Jääkaapin väri määräytyi asiakkaiden toiveiden mukaan. Se oli ensimmäinen askel, joka työnsi yritystä eteenpäin. Jääkaapit saivat uuden muotoilunsa. Näiden jääkaappien värivalikoimassa on kaksitoista sävyä. Jääkaapeissa on kaksi kompressoria. Pakastimen lämpötilassa on hälytysanturi. Jääkaappien varustaminen superpakastusjärjestelmällä mahdollistaa myös niiden työntämisen etusijalle. Jääkaappien valmistuksen lisäksi yritys harjoittaa pakasteiden tuotantoa. Sen korkeimman laadun tuntemalla valmistajalla on viiden vuoden takuupalvelu.

Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost Vestfrost VestfrostHome | Articles

June 15, 2024 03:34:23 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting