Pesupölynimurit ovat välttämätön apu kodinhoidossa

Mielestämme kodin siisteyden tärkeydestä ei tarvitse puhua. Mitä puhtaammat kotisi lattiat ja matot ovat, sitä siistimmältä ja kauniimmalta koko talo näyttää. Pölynimuri on välttämätön apu tärkeimmässä järjestyksen ylläpidossa, mutta aina lähes jokaisessa kodissa olevat vakiomallit eivät oikeuta kaikkia niihin asetettuja toiveita. Paljon paremmin ja paremmin lattian siivoaminen onnistuu pesupölynimurilla, joka ei vain ime pölyä, vaan voi poistaa melko monimutkaiset ja salakavalat tahrat lattianpäällysteistä ja jopa matoista. Kaikki eivät kuitenkaan tiedä, kuinka ja millä periaatteilla on tarpeen valita tällainen pölynimuri. Siksi olemme koonneet yhteen artikkeliin useita hyödyllisiä ja arvokkaita vinkkejä.
1. Virta: Kuten monien laitteiden kohdalla, teho on yksi laitteen toimivuuden pääindikaattoreista. Pölynimurin kohdalla tehoarvo määrittää puhdistuksen laadun, mitä suurempi arvo, sitä parempi se on. On kuitenkin yksi vivahde, joka sinun on tiedettävä. Erota imuteho ja kulutettu teho, mutta meille imunopeus on tärkeä (jopa 1000 wattia). Enemmän tai vähemmän hyvä puhdistus antaa 400 watin tehon. Muista myös, että lisäominaisuudet vievät jonkin verran tehoa. Erotan myös nimellis- ja maksimitehon. Maksimi kestää vain muutaman ensimmäisen käyttösekunnin, jonka jälkeen laite toimii nimellistilassa.
2. Valitse suunnitellusta puhdistusalueesta riippuen sopiva tilavuus säiliöstä, johon vesi kaadetaan. Keskimääräinen vedenkulutus 3 huoneen asunnossa on noin 5 litraa.
3. Toinen tärkeä seikka on asennettujen suodattimien laatu ja tyypit. Pölynimureissa käytetään usein vesisuodattimia. Mutta on parempi, jos sen lisäksi tarjotaan ylimääräinen hieno suodatinlaite.
4. Hinta määräytyy suurelta osin kokoonpanon, eli perus- ja lisäsuuttimien lukumäärän mukaan.
5. Älä unohda katsoa pistorasiaan kytketyn johdon pituutta. Sen tulisi olla tarpeeksi pitkä - vähintään 7 metriä. Tarkista myös pyörien luotettavuus.
6. Ei paha, jos valmistajat tarjoavat suojan ylikuumenemista vastaan.
Tämän laitteen valinta sisältää monia pieniä yksityiskohtia, joita ei pidä unohtaa kaupassa käydessä.
Kuinka valita pussiton pölynimuri?
Pussittomat pölynimurit ovat valikoimansa yksinkertaisimpia laitteita, sillä pölysäiliötä ei tarvitse tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen tai vaihtaa pusseja. Lokero voidaan puhdistaa, kun se on täysin täynnä. Tällaisten pölynkeräinten lajikkeiden erityisyys vaatii suurta tehoa, joten tehon tulisi olla pääparametri mallia valittaessa. Tietenkin pölysäiliön tilavuudella on yhtä tärkeä rooli. Myös muut tekijät ovat tärkeitä, mutta ne valitaan enemmän käyttömukavuuden vuoksi, mutta ne eivät vaikuta siivouksen laatuun niin paljon.
Kuinka pölynimuri toimii?
1. Ehkä tämä kysymys ei kiinnosta monia, mutta laitteen toiminnan perusteiden tuntemus antaa sinun lähestyä asiantuntevasti tuotteen valintaa, varmistaa tuotteen asiantuntevan toiminnan ja sen hoidon. Periaatteessa pölynimurin toiminta voidaan esittää seuraavalla kaaviolla:
2. Laite imee ilmaa pölyn, lian ja muiden pienten hiukkasten kanssa;
3. Lisäksi tämä seos menee pölynkerääjään, erityiseen säiliöön tai vesisuodattimeen, jossa suurin osa pölystä jää;
4. Seuraava vaihe pölyisen ilman "matkalla" on suodatin moottorin edessä;
5. Laitteen ulostulossa tulee olla hienopuhdistusjärjestelmä, joka vastaa ilman puhdistamisesta.

Pesupölynimurit ovat välttämätön apu kodinhoidossa
Pesupölynimurit ovat välttämätön apu kodinhoidossa
Pesupölynimurit ovat välttämätön apu kodinhoidossa
Pesupölynimurit ovat välttämätön apu kodinhoidossa Pesupölynimurit ovat välttämätön apu kodinhoidossa Pesupölynimurit ovat välttämätön apu kodinhoidossaHome | Articles

May 24, 2024 22:23:07 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting