Vestfrost

Et af de mest kendte navne på markedet for køleskabsfremstilling er Vestfrost. Denne danske virksomhed er forholdsvis ung. Dette firma dukkede op på markedet for husholdningsapparater i 1963. Det blev grundlagt af Arne Hoiwig. På grund af denne leders uovertrufne genialitet var virksomheden i stand til at vinde popularitet efter et par år. Nøglen til en sådan popularitet var den bedste kvalitet af produkter, som Vestfrost producerede. Under arbejdet blev kvaliteten af råvarer også overvåget. Virksomheden har været i konstant udvikling. Vestfrosts produktionsmængder har været stigende år for år. Efter syv års eksistens begyndte virksomheden at arbejde på to skift. Det blev en afdeling af Electrolux i 1973. Produktionsprocessen blev øget på grund af, at et jernbanespor blev bragt til anlægget.
I firserne var virksomheden en af de første til at bruge teknologier, der reducerede de skadelige påvirkninger af det ydre miljø. Dette tal var næsten nul. I produktionen af køleskabe, der ikke indeholdt CFC- og HCFC-freoner, indtog virksomheden en førende position. Hvert år leverer denne virksomhed 800.000 køleskabe og frysere til alle dele af verden.
Det beskæftiger næsten to tusinde kvalificerede medarbejdere. Virksomheden har ni fabrikker til at skabe produkter til brug. 96% af virksomhedens produkter eksporteres. På baggrund af denne høje præstation blev Vestfrost tildelt Den Danske Kongepris. Denne medalje anerkender kvaliteten, samt pålideligheden og miljøvenligheden af alle produkter fremstillet under Vestfrost-mærket.
Virksomheden var den første til at bevæge sig væk fra den standard hvide farve af køleskabe. Køleskabets farve blev bestemt af kundernes ønsker. Det var det allerførste skridt, der skubbede virksomheden fremad. Køleskabe har fået deres nye design. Farveudvalget af disse køleskabe har tolv nuancer. Køleskabe har to kompressorer. Temperaturen i fryseren har en alarmsensor. At udstyre køleskabe med et super-frysningssystem giver dig også mulighed for at skubbe dem i front. Sammen med produktionen af køleskabe beskæftiger virksomheden sig med produktion af frysere. Ved at kende sin højeste kvalitet har producenten fem års garantiservice.

Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost
Vestfrost Vestfrost VestfrostHome | Articles

June 24, 2024 14:14:37 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting