Støvsugere og deres typer: alt om de forviklinger af valg

Vi ved alle, hvor vigtig en kvalitetsstøvsuger er: Udover at den giver os mulighed for at gøre vores hjem renere, giver en kvalitetsrengøring af hylderne med dette mest nyttige stykke husholdningsapparater os mulighed for at undgå mange sundhedsproblemer. Men problemet er, at ikke alle typer støvsugere kan give så enestående resultater. I vores artikel forsøgte vi at samle de mest praktiske tips til at vælge dem, som giver dig mulighed for at købe en virkelig høj kvalitet og funktionel model, der ikke kun opfylder alle dine krav, men heller ikke kan slå hul i dit familiebudget.
Valgkriterier
Alle støvsugere er opdelt i to grupper - til tør eller våd rengøring. Renseudstyr er kendetegnet ved en overkommelig pris, en række forskellige modeller, små dimensioner og vægt. En vaskestøvsuger er uundværlig til gulvvask, kombinerer både tør- og vådrensning, kan bruges til at rengøre tæpper og polstrede møbler, men dens imponerende størrelse, vedligeholdelseskompleksitet og høje strømforbrug gør, at den ikke kan bruges for ofte.
Magt er ikke en last. Producenter angiver normalt sugekraft og strømforbrug. Strømforbruget karakteriserer støvsugerens energiforbrugsklasse (jo højere den er, jo flere ekstra muligheder har denne type udstyr), men påvirker ikke rengøringskvaliteten, som afhænger af sugestyrken. Det sker, at med samme energiklasse er sugegraden forskellig for forskellige modeller. Støvsugere med strømregulator er meget praktiske. Generelt bør du vælge en effekt i området fra 300 til 450 watt.
Filtersystem. Først og fremmest kommer den indsugede luft ind i støvsamleren. Det kan enten være en "pose"-type - i form af en stof- eller papirpose - eller en cyklonisk type, hvor snavset samles i en speciel beholder. Begge har ulemper: Papir- og stofposer skal skiftes ved at købe nye, og cyklonfiltre gør støvsugeren klodset og øger støjniveauet. Udover støvopsamleren er moderne støvsugere udstyret med ekstra filtre, der renser og desinficerer luften, der går udenfor.
Typer af dyser. De mest nødvendige mundstykker er børster til glatte gulve og børster til gulvtæpper samt spaltemundstykke. Turbobørsten er meget anvendelig, inden i hvilken der er en roterende rulle - den gør det nemt at samle hår og dyrehår fra gulvet. Ud over disse parametre er det værd at evaluere niveauet af støj, der udsendes under drift, længden af slangen og ledningen og tilstedeværelsen af en indikator til påfyldning af støvbeholderen. Hver ekstra mulighed koster penge, men de betaler sig under driften af en virkelig praktisk og pålidelig enhed.

Støvsugere og deres typer: alt om de forviklinger af valg
Støvsugere og deres typer: alt om de forviklinger af valg
Støvsugere og deres typer: alt om de forviklinger af valg
Støvsugere og deres typer: alt om de forviklinger af valg Støvsugere og deres typer: alt om de forviklinger af valg Støvsugere og deres typer: alt om de forviklinger af valgHome | Articles

July 15, 2024 11:37:13 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting