Søger efter fladskærms-tv i høj kvalitet

I dag bliver fladskærms-tv mere og mere populært, og CRT-tv er ved at blive en saga blot. Sådanne tv'er har flade skærme med lille tykkelse, hvorfor de kaldes flade tv'er. De begyndte at blive udviklet takket være teknologier - disse er LCD og plasma.
Flad-tv er ikke kun praktisk i designet, men heller ikke farligt at bruge, de eksploderer ikke, fordi de ikke bruger højspænding, og kun på sådan en skærm kan du få et uforvrænget og stabilt billede.
Flad-tv adskiller sig ikke kun i skærmstørrelse, de er plasma og LCD.
LCD-tv (modeller med en skærmdiagonal på 7 tommer til 37 tommer), hvis skærmdiagonalen er mere end 37 tommer, kan begge teknologier være involveret, selvom plasma er sjældent, men tv'er med en skærmdiagonal på 42 tommer bruger også både teknologier , og næsten 50 til 50., jo større diagonalen er, jo flere plasma-tv'er dominerer, selvom der også er LCD-tv, men de er meget mindre.
Jo højere skærmopløsning, jo bedre billedkvalitet.
Hvad er LCD-skærme? Dette er en metode til lysmodulation ved hjælp af flydende krystalceller, det vil sige, at billedet på en sådan skærm dannes på grund af overlapning eller transmission af lys fra baggrundsbelysning af mange pixelceller, de bliver delvist eller helt lukkede eller gennemsigtige, så du kan styre lyset fra lampen, samtidig med at den skaber et solidt billede og har en lang række farvenuancer vist på skærmen. LCD-teknologi er sikker for øjnene og har ingen iboende flimren.
Men plasmaskærmen er to glasplader, mellem hvilke der er pixelceller, de udsender lys, da de er fyldt med en inert gas, der sker en plasmaudladning i den, det giver ultraviolet stråling på grund af lyset fra fosforet, fordi celler er dækket af det. På basis af en anden type fosfor dannes 3 grundfarver, som bestemmer hele spektret af farvenuancer af billedet. Da glas ikke transmitterer ultraviolet stråling, er plasma-tv'er sikre for menneskers sundhed.
Valget af et fladskærms-tv er meget vigtigt, fordi kvaliteten af billedet afhænger af rigtigheden af dette valg, uanset hvordan det ser ud for os, at begge teknologier er de samme, men resultatet i kvaliteten af skærmen kan afvige.

Søger efter fladskærms-tv i høj kvalitet
Søger efter fladskærms-tv i høj kvalitet
Søger efter fladskærms-tv i høj kvalitet
Søger efter fladskærms-tv i høj kvalitet Søger efter fladskærms-tv i høj kvalitet Søger efter fladskærms-tv i høj kvalitetHome | Articles

June 13, 2024 19:00:56 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting