T2 digitalt jordbaseret tv i Ukraine. Valg af tv

Mange af jer, takket være en storstilet informations- og reklamekampagne i medierne, ved, at i Ukraine siden 2011 er udbredelsen af et digitalt jordbaseret tv-netværk i DVB-T2-udsendelsesstandarden begyndt og fortsætter aktivt. Det analoge signal er stadig tilgængeligt til modtagelse, men er langsomt ved at blive en saga blot og vil officielt være helt slukket indtil 2015. I virkeligheden foregår "digitaliseringen" af luften meget hurtigere - de fleste nationale indenlandske tv-kanaler sender allerede deres programmer "digitalt", og nogle er også tilgængelige i HD-format. Hovedproblemet med vores lands hurtige overgang til digital tv-udsendelse er manglen på tunere til modtagelse af et digitalt signal hos de fleste abonnenter.
Tv'et tilhører holdbare husholdningsapparater, derfor er det, når du planlægger købet af et moderne tv i dag, ret logisk at være opmærksom på dets udstyr, kommunikationsevner og evnen til at modtage et tv-signal i forskellige formater (indbygget tuner) med en reserve "til fremtiden".
Heldigvis for os følger tv-producenterne markedsændringerne og tilbyder allerede nu en bred vifte af modeller med indbyggede DVB-T2-tunere. Først og fremmest gælder det vores populære TV Samsung, LG og andre mærker. Når du vælger et tv, kan du se den tilsvarende mærkning på mange nye modeller af 2012-modelserien, der angiver muligheden for at modtage et DVB-T2-signal eller kontrollere egenskaberne for din foretrukne tv-model med en indbygget DVB-T2-tuner fra vores ledere.
Et af de mest almindelige spørgsmål fra vores kunder er klager over, at det ikke er muligt at modtage digitalt tv-signal direkte gennem den indbyggede tuner.
Svaret er enkelt: monopoloperatøren af jordbaseret digital tv-udsendelse, Zeonbud-selskabet, koder tv-signalet, så for at se tv-programmer skal du bruge ekstra udstyr - enten en DVB-T2 set-top box-dekoder eller en DVB-T2 CAM-modul, og ikke et hvilket som helst, men designet specifikt til modtagelse af Zeonbud-netværkssignalet.
Denne mulighed vises i tunere, der er officielt importeret og certificeret i Ukraine ved hjælp af et særligt mikroprogram, "flashet" ind i tunere og moduler på fabrikken. Et sådant monopol har også fordele - fraværet af forfalskning og nem forbindelse.
Den første måde at modtage et signal på - ved hjælp af en tuner-set-top-boks - er mere traditionel, men samtidig dyrere, ubelejlig og besværlig. Tuneren tager et separat sted, kræver en separat stikkontakt, forbindes til tv'et med kabler, er "bundet" i vores tilfælde til en bestemt operatør, og endelig kan du styre den med en separat fjernbetjening ud over tv'et .
CAM (Conditional Access Module, Conditional Access Module) er et elektronisk adgangskort, der er installeret i CI (Common Interface)-slottet på tv'et og giver dig også mulighed for at modtage et kodet operatørsignal.
Den fylder dog ikke en særskilt plads, kræver ikke ledninger og stikkontakter, og du kan styre alle funktioner fra én fjernbetjening. Desuden kan et modul fra en anden satellit- eller jordbaseret digital-tv-operatør let indsættes i åbningen.
De fleste moderne LCD- og LED-tv'er og plasmapaneler er udstyret med CI-slots.
Det skal bemærkes, at der i dag i Ukraine er mangel på CAM-moduler fra Zeonbud, men på grund af tilgængeligheden af et analogt signal råder vi dig til at vente lidt og ikke skynde dig med at købe en set-top-boks i betragtning af fordelene af modulet. I dag dækker dækningsområdet for det digitale jordbaserede tv-netværk omkring 95% af vores lands territorium og tilbyder seerne 28 gratis tv-kanaler, hvis liste operatøren lover at udvide til 32 snart.

T2 digitalt jordbaseret tv i Ukraine. Valg af tv
T2 digitalt jordbaseret tv i Ukraine. Valg af tv
T2 digitalt jordbaseret tv i Ukraine. Valg af tv
T2 digitalt jordbaseret tv i Ukraine. Valg af tv T2 digitalt jordbaseret tv i Ukraine. Valg af tv T2 digitalt jordbaseret tv i Ukraine. Valg af tvHome | Articles

May 20, 2024 20:44:07 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting