Fancy køleskabe

For at reducere produktionsomkostningerne bruger nogle amerikanske firmaer tekstureret præget stål til fremstilling af køleskabsdøre. Dette giver dig mulighed for at gøre køleskabet ikke kun kunstnerisk attraktivt, men også at skjule overfladefejl og give det et dyrere udseende. Brugen af et tekstureret ark gjorde det muligt for amerikanske firmaer at reducere fabrikationsfejl i farven markant.
Analogen af tekstureret stålplade (eller tape) i Europa er blevet en billigere filmbelægning af almindelig stålplade. Det mest almindelige mønster er trækorn og rustfrit stål. Ved siden af et sådant køleskab skal være de samme værdige andre husholdningsapparater. Husmødre, der af egen erfaring har set, hvor praktisk og praktisk det er, ønsker på ingen måde at vende tilbage til gasovne.
Køleskabe med kunstnerisk maleri adskiller dem straks fra andre modeller. Tegningen i dette tilfælde kan stencileres på en filmbelægning eller laves i hånden efter kundens anmodning. Hvert produktionsland har sit eget sæt af typiske skærmmønstre, der afspejler nationale karakteristika. Ved fremstilling af eksklusive modeller af køleskabe bruges håndmalet kunst. Som regel skabes kunstneriske kompositioner på en computer. Den indenlandske producent her måtte opgive produktionen af sådanne modeller på grund af begrænset efterspørgsel. Med individuelle ordrer skabes en forfatters værk, som ikke har nogen analoger. Ved hjælp af en airbrush kan et almindeligt køleskab forvandles til et sandt kunstværk. Moderne airbrushes giver dig mulighed for at arbejde med flere farver på én gang, hvilket giver næsten fotografisk kvalitet.
For købere, der foretrækker hyppige ændringer i indretningen af køkkenet, er der udviklet køleskabe med udskiftelige dekorative paneler på dørene.
Nogle usædvanlige køleskabe har ikke kun den originale farve, men også formen. Usædvanligt her er forslagene fra japanske og kinesiske firmaer, der tilbyder børnekøleskabe i form af dyr. Ud over farverige tegninger har sådanne modeller en indbygget elektronisk kalender og et vækkeur med et LCD-display installeret på dørene. Når du åbner køleskabet, lyder en melodi.
De dyreste køleskabe er lavet af rustfrit stål. Det dyreste design til køleskabe med spejldøre. Derudover er der naturligvis tale om modeller indlagt med ædelsten.

Fancy køleskabe
Fancy køleskabe
Fancy køleskabe
Fancy køleskabe Fancy køleskabe Fancy køleskabeHome | Articles

May 26, 2024 22:13:38 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting