Jääkaappi Internetissä

Electrolux on luonut uuden jääkaappinsa. Screenjääkaappi on nyt varustettu uusimmalla tekniikalla. Se voi olla yhteydessä Internetiin. Mutta toisaalta tämä jääkaapin etu voi kehittyä sen negatiiviseksi laaduksi. Siitä voi tulla myös hakkereiden kohde, kuten sen vastine - henkilökohtainen tietokone. Valmistaja takaa omistajalle kaikki takuut. Mutta ne voidaan peruuttaa, jos jääkaapin omistaja vierailee kyseenalaisilla sivustoilla. Tämän mallin pitäisi tulla myyntiin pian. Tämän todella ainutlaatuisen mallin avulla voit työskennellä Internetissä ja lähettää tarvittavia viestejä. Tätä ominaisuutta varten jääkaapissa on kosketuspaneeli.
Valmistaja asettaa kaikki takuuvelvoitteet sen omistajalle. Jos esimerkiksi tämän laitteen omistaja avaa itsenäisesti erilaisia epäilyttäviä kirjeitä, jääkaappi voi olla viruksellinen. Nämä seuraukset johtavat rikkomuksiin, joita tapahtuu jääkaapin toiminnassa. Ensinnäkin tämä vaikuttaa ilmastointilaitteeseen, joka sijaitsee jääkaapin sisällä. Jos jääkaappi saa viruksen, valmistaja ei ole vastuussa kaikista tarvittavista takuista.
Mutta kuten mikä tahansa valmistaja, Electrolux alkoi miettiä jääkaapin varustamista ohjelmalla, joka torjuisi siihen tunkeutuvia viruksia. Asiasta on jo aloitettu neuvottelut joidenkin yritysten kanssa. Kuten tällä hetkellä tiedetään, Doctor Web Fridge Edition on parhaillaan testauksen loppuvaiheessa. Testauksen jälkeen kaikki Eloectroluxin Screenfridge-jääkaappien omistajat voivat ladata valmiin ohjelman.

Jääkaappi Internetissä
Jääkaappi Internetissä
Jääkaappi Internetissä
Jääkaappi Internetissä Jääkaappi Internetissä Jääkaappi InternetissäHome | Articles

May 22, 2024 20:06:24 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting