Mile-jääkaapit ainutlaatuisella muotoilulla saksalaiselta valmistajalta

Vuonna 2008 Miele toi asiakkaidensa "tuomioon" uuden yksinjääkaappiperheen K10000. Tämän sarjan Mile-pakastimet ja -jääkaapit ilahduttavat parannetulla toimivuudella, runsaalla lisävalinnalla ja parannetulla suunnittelulla. Siksi, kun sanomme "jääkaapit Mileltä", emme tarkoita vain kaunista ulkonäköä, vaan myös vastaavaa älykästä sisältöä.
Intellektuaalisesta "täytteestä" voimme erottaa: DynaCool operatiiviset jäähdytysjärjestelmät, joiden avulla voit jäähdyttää nopeasti vaikuttavan määrän ruokaa; ergonomiset PerfectFresh-kammiot, joissa säilytetään hedelmä- ja vihannesvarastoa kaksi kertaa pidempään kuin tavalliset jääkaappiosastot; sisäinen jäägeneraattori, joka pystyy toimittamaan yli 1 kg huurteisen tuoreuden Mila-jääkaapin omistajalle 60 minuutissa; erityinen Soft Close -suljin, joka ohjaa jääkaapin oven tiukasti istuvuutta; "älykäs" näyttö, joka ohjaa työkammion lämpötilaa jne.
Täydellisyys jokaisessa yksityiskohdassa - tämä koskee Mile-jääkaappia. Esimerkiksi DynaCool ei ainoastaan alenna ladattujen tuotteiden lämpötilaa nopeasti, vaan myös säilyttää saman lämpötilakäyrän koko jääkaappiosaston sisällä. Uudelleen suunnitellut PerfectFresh-laatikot on helppo vetää ulos kokonaisuutena, minkä mahdollistavat teleskooppikiskojen lisääminen K10000-mallien suunnitteluun. Sisäänrakennettu näyttö "näyttää" Mila-jääkaapin omistajalle paitsi numerot Celsius-asteina, myös auttaa määrittämään ActiveAirClean-hiilisuodattimen vaihtoajan, joka on vastuussa "ylimääräisten" aromien poistamisesta kammiosta.
Epätavallisista suunnitteluratkaisuista: uudet Mile-jääkaapit yllättävät sinut iloisesti VarioBord-hyllyillä, jotka sijaitsevat aivan "jäähdytysyksikön" ovessa. Metallirunkojen silmiinpistävä estetiikka yhdistettynä kirkkaisiin muovilokeroihin herättää välittömän katseen. Ja ostaja ymmärtää heti: Miele-jääkaappi on moderni, kätevä ja luotettava!
Mielen kehittäjät eivät ole unohtaneet huolehtia ympäristöstä. Kaikille K10000-sarjaan kuuluville jääkaapeille on ominaista taloudelliset energiankulutusluokat: A+++, A++ ja A. Mile A+++:n uusimmat jääkaappimallit kuluttavat hieman yli 6 kWh päivässä. Mutta jopa 7 vuotta sitten samanlaisen jääkaapin, jonka tilavuus oli 150 litraa, "pakastin" vaati 9,6 kW / h. Yleisesti ottaen kehitys on selvää, ja K10000-sarja on hyvä ratkaisu säästäväisille omistajille! Onnea ostoksille!

Mile-jääkaapit ainutlaatuisella muotoilulla saksalaiselta valmistajalta
Mile-jääkaapit ainutlaatuisella muotoilulla saksalaiselta valmistajalta
Mile-jääkaapit ainutlaatuisella muotoilulla saksalaiselta valmistajalta
Mile-jääkaapit ainutlaatuisella muotoilulla saksalaiselta valmistajalta Mile-jääkaapit ainutlaatuisella muotoilulla saksalaiselta valmistajalta Mile-jääkaapit ainutlaatuisella muotoilulla saksalaiselta valmistajaltaHome | Articles

July 15, 2024 10:31:59 +0300 GMT
0.023 sec.

Free Web Hosting