Typer af støvsugere til hjemmebrug

I vores skøre tid er en støvsuger en nødvendig hjælper i huset. Uden det, når man gør rent, er det svært for husmødre. Og hvis valget af støvsugere tidligere var lille, er der nu mange forskellige typer støvsugere med forskellige funktioner. Hvilke typer støvsugere er der?
Har du brug for at støvsuge et lille rum, tæppe, møbler eller tøj? Så er tørstøvsugere noget for dig. Denne type støvsuger er billig og har små dimensioner. Også "tørre" støvsugere omfatter: konventionelle (ballon) støvsugere, som bruges til at rengøre gulv, møbler, tæpper. Sådanne støvsugere er kompakte, nemme at flytte, praktiske til rengøring af skabe og spisekammer. Hvis du for eksempel lige har købt en ny sofamadras og ved et uheld er blevet snavset, så vil en tørstøvsuger hurtigt løse dine problemer. Der er også en støvsuger i fuld størrelse, de er større end manuelle og er dyrere, men de har flere funktioner, en procesindikator og en rummelig støvopsamler.
Der er lodrette typer af støvsugere. Rengøring bruges i store rum, de bekæmper perfekt snavs, allergener og er nemme at rengøre, men de er meget massive og skaber meget støj.
Indbyggede typer støvsugere fjerner alt opsamlet støv med usympatiske lugte og skadelige allergener gennem luftkanaler indbygget i vægge eller gulv. Denne type støvsuger er lydløs, da enhedens hovedenhed tages ud af rummet. Graden af kraft og rengøring er bedre end andre støvsugere, ret dyre og ikke nemme at installere. Installeret, når de reparerer eller bygger et hus, bruger de mindre energi.
Afrundet, lille, uden slanger og børster, bevæger den sig selv rundt i rummet og samler støv, selv omgår genstande og mennesker. fascineret? Denne vidunderlige type støvsugere kaldes støvsugere – robotter. Den har flere rengøringsfunktioner: normal, hurtig og lokal. Støvsuger - robotten er praktisk og smuk, den vil helt frigøre værtinden fra rengøring. Ulemper: Dyrt og fungerer ikke godt med langhårede tæpper.
Vaskestøvsugere udfører tør og våd rengøring, sprayer og absorberer fugt. En vasketype støvsuger vil vaske vinduer og gulve, desinficere og aromatisere rummet, endda rense en tilstoppet vask, men de kan ikke rense naturlige tæpper og parket. De er tungere end normalt og kræver pleje efter rengøring (vask, tørring).

Typer af støvsugere til hjemmebrug
Typer af støvsugere til hjemmebrug
Typer af støvsugere til hjemmebrug
Typer af støvsugere til hjemmebrug Typer af støvsugere til hjemmebrug Typer af støvsugere til hjemmebrugHome | Articles

May 20, 2024 20:46:55 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting