Tøjvask og moderne teknologier

Hvilket pulver skal vaskes? Ved hvilken temperatur? Hvilken vaskemaskine skal man vælge? Disse spørgsmål er relevante for enhver person. Det er vigtigt ikke kun kvaliteten af vask, men også udseendet af de vaskede ting, som er negativt påvirket af moderne vaskemidler og høje temperaturer, det er især skuffende, når mærkevaredyrt tøj bliver ubrugeligt.
Plejevask. Sker dette overhovedet?
Hvilken vasketilstand skal vælges, så tingen fortsætter med at se ud som ny? Relativt for nylig dukkede luftboblemaskiner op på markedet for husholdningsapparater. Hvilken vaskemaskine er bedre - en konventionel maskine eller en luftboble? Oplysningerne nedenfor giver dig mulighed for selv at besvare dette spørgsmål.
De vigtigste fordele ved en luftboblevaskemaskine giver:
tilsluttet den centrale vandforsyning, en indgang til koldt vand, den anden til varmt (et sæt adaptere er inkluderet med hver instans);
rationel brug af tid, den længste cyklus varer ikke mere end en time, mens resultatet er fremragende;
økonomisk brug af elektricitet;
ud over at generere bobler bruges energien af vandstrømme skabt af pulsatoren, som følge heraf blandes væsken bedre, snavs fjernes fra stoffet mere intensivt;
en stor mængde vask, ikke begrænset til 5 kg tørt vasketøj, nogle modeller kan holde op til 10 kg;
der er en forsinket startfunktion;
optimalt pulverforbrug (når du bruger en luftboblegenerator, vaskes tingene med en minimal mængde vaskemiddel);
en betydelig reduktion i friktionen af genstande mod hinanden og omkring tankens krop hjælper med at opretholde et attraktivt udseende af tøj under flere vaske;
Hvad er en luftboblevaskemaskine lavet af?
Hovedelementet, der adskiller en sådan maskine fra andre, er en boblegenerator placeret i bunden af maskinen, som tager luft og omdanner den til en strøm af bobler. Det næste vigtige element er pulsatoren, et element med blade, der skaber vandstrømme asymmetrisk i retning, hvilket forhindrer dannelsen af zoner med stillestående vand. Resten af detaljerne er standard for de fleste typer automatiske vaskemaskiner: en mekanisme, der låser låget, en dispenser med tilsætningsstoffer og et filter, der opsamler fint fnug, stoffibre og villi.
Hvad skal man være opmærksom på?
Hvordan bestemmer man hvilken vaskemaskine der er bedst? De vigtigste parametre for modeller: kapacitet, funktionalitet, pålidelighed. Der skal lægges særlig vægt på tanken med husholdningsapparater, som i en luftboblemaskine adskiller sig fra den sædvanlige i nærværelse af buler og fordybninger, hvilket skaber effekten af et vaskebræt - dette forbedrer vaskekvaliteten, bidrager til hurtigere fjernelse af forurenende stoffer. Tanken skal beskyttes mod korrosion, dette element kan i nogle maskiner have en keramisk belægning, der forhindrer statisk elektricitet i at opstå, desuden ødelægger det bakterier.
Luftboblemaskiner har også ulemper, der er få af dem:
mangel på forbrugertillid til dem;
servicevedligeholdelsen af sådant udstyr er ikke tilstrækkeligt udviklet, men i den nærmeste fremtid vil dette problem forsvinde.
Generelt er oplevelsen af at bruge luftboblemaskiner positiv, de er især gode til store familier, folk, der lider af allergi (da der bruges et minimum af kemi, vaskes nogle i sådanne maskiner ved hjælp af sæbenødder).

Tøjvask og moderne teknologier
Tøjvask og moderne teknologier
Tøjvask og moderne teknologier
Tøjvask og moderne teknologier Tøjvask og moderne teknologier Tøjvask og moderne teknologierHome | Articles

June 23, 2024 02:27:36 +0300 GMT
0.025 sec.

Free Web Hosting