Kommende procedure for udskiftning af et leje i en vaskemaskine

Et ret almindeligt nedbrud i vaskemaskiner er slid på lejer. Denne del slides på grund af korrosion. Efter 6-8 år slides akseltætningen og lækker, vand kommer ind i lejet, hvilket forårsager korrosion af lejekomponenterne. Udskiftning af et leje i en vaskemaskine er en ret besværlig proces, og det tager dig at skille næsten hele maskinen ad. For at gøre dette har du brug for følgende værktøj: en skruetrækker med dyser, stjerner, tænger, en skralde med et sæt hoveder, en hammer, en mejsel til at fjerne lejet, tætningsmiddel.
Ved afmontering af det gamle leje og olietætning skal du kontakte en specialforretning.
Selvudskiftning af denne del involverer omtrent følgende proces:
Demontering begynder med afmontering af topdækslet, som er monteret på to bolte. Efter fjernelse af låget tages dispenseren ud. Derefter skrues boltene, der holder kontrolpanelet af, og fjern det. Derefter fjernes døren, som holdes på en fjeder. Som et resultat er det nødvendigt at afbryde husets frontvæg fra selve vaskemaskinen. Frakobl alle slanger, der virker til at levere vand. Boltene, der fastgør modvægtene på maskinen, skal skrues af, derefter skal selve betonmodvægtene frakobles. For at lette yderligere montering kan du markere de nødvendige dele for ikke at tage fejl.
Maskinens elektriske udstyr er også tilsluttet. Når du fjerner tromlen og skaftet, er det også nødvendigt at kontrollere deres tilstand. Når du fjerner tromlen, er det nødvendigt at tage den halvdel, hvorpå lejet er placeret. Efter at have installeret på en fast overflade, slå forsigtigt lejet ud med en mejsel. Tag olietætningen ud sammen med det gamle leje. Derefter vaskes overfladen og renses for korrosion og snavs. Det nye leje monteres med blide slag med hammer og mejsel.
Efter montering af lejet er det tilbage at fuldføre processen ved at installere olietætningen. Det skal smøres før montering. Derefter samles tanken og installeres på plads, fastgjort til basen. Udskiftningen af lejet i vaskemaskinen vil blive gennemført. Monteringsprocessen udføres i omvendt rækkefølge.
Som et resultat kan sådant arbejde udføres uafhængigt; det vigtigste er at udføre demonterings- og monteringsprocessen med høj kvalitet og ansvar, hvilket vil undgå yderligere økonomiske investeringer.

Kommende procedure for udskiftning af et leje i en vaskemaskine
Kommende procedure for udskiftning af et leje i en vaskemaskine
Kommende procedure for udskiftning af et leje i en vaskemaskine
Kommende procedure for udskiftning af et leje i en vaskemaskine Kommende procedure for udskiftning af et leje i en vaskemaskine Kommende procedure for udskiftning af et leje i en vaskemaskineHome | Articles

July 16, 2024 13:16:33 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting