Tweedeurs koelkasten uit Amerika voor thuisgebruik

Tweedeurskoelkasten zijn stevig verankerd in de hoofden van het publiek als omvangrijke en dure eenheden. Moderne trends in de engineering van dergelijke apparaten beginnen het tegendeel te bewijzen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest compacte en vooral betaalbare tweedeurskasten in de keuken.
Deze lijst wordt aangevoerd door het LG GW-B207 tweedeurs koelkastmodel, dat wordt gekenmerkt door de grootste beschikbaarheid. Maar zo'n toestel verliest aan compactheid: de breedte en diepte zijn iets groter dan die van de belangrijkste concurrenten. De koelkast heeft Total No Frost-technologie, daarom mag het apparaat niet eindeloos worden gereinigd van ijs en rijp.
Het Samsung RS-20 tweedeurs koelkastmodel is een vertegenwoordiger van de Slim units-lijn. Volgens de ambitieuze verklaring van de fabrikant zijn dergelijke apparaten de beste oplossing voor kleine keukenruimtes. Samsung tweedeurs koelkasten hebben multi-threaded snelle koeling van de inhoud, ook hier wordt No Frost-technologie gepresenteerd, en in beide compartimenten. Het binnenoppervlak van de koelkast is voorzien van een dunne laag zilver die is aangebracht met behulp van Silver Nano-technologie. Dit draagt bij aan de desinfectie van de tweedeurskoelkamers en de beste houdbaarheid van producten.
Model BEKO GNE 15942 van de Turkse fabrikant "ademt in de rug" van wereldberoemde merken. Naast de hierboven beschreven technologische kenmerken, worden deze koelkasten met twee deuren gepresenteerd in een breed scala aan exterieurkleuren. Met behulp van het touchscreen van het model is het mogelijk om het temperatuurregime in beide compartimenten te regelen; Optie "Super Freeze" beschikbaar. Voor zo'n koelkast is het passend om een speciale set borden, borden te kopen waarin voedsel milieuvriendelijk en voor een lange tijd wordt bewaard.
Mabe MEM23QG wordt beschouwd als een van de goedkoopste apparaten in zijn klasse. Er zijn twee soorten modellen: een zilveren ontwerp (MEM23QGWGS) en een wit apparaat (MEM23QGWWW). Het kan zijn dat het apparaat niet zo handig in gebruik is, want in het vriesgedeelte vind je hier alleen roosters met meerdere niveaus. Maar het bespaart tijd bij toegang tot producten. Mabe MEM23QG heeft een elektronische controller. In een tweedeurs koelkast regel je de temperatuur in verschillende vakken.

Tweedeurs koelkasten uit Amerika voor thuisgebruik
Tweedeurs koelkasten uit Amerika voor thuisgebruik
Tweedeurs koelkasten uit Amerika voor thuisgebruik
Tweedeurs koelkasten uit Amerika voor thuisgebruik Tweedeurs koelkasten uit Amerika voor thuisgebruik Tweedeurs koelkasten uit Amerika voor thuisgebruikHome | Articles

April 15, 2024 15:31:12 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting