ARDO kwaliteit en betrouwbaarheid

Ondanks het enorme aantal fabrikanten van wasmachines dat momenteel vecht om de "hand en het hart" van de huishoudelijke consument, valt de apparatuur van het merk Ardo nog steeds op tussen het hele legioen wasmachines. Het werd verliefd op huishoudelijke consumenten vanwege zijn eenvoud en niet veeleisende bedrijfsomstandigheden, evenals voor uitzonderlijke betrouwbaarheid, wat zeldzaam is, zelfs voor auto's van de hoogste prijsklasse. Dit is mogelijk gemaakt door de strengste kwaliteitscontrole, waardoor defecte producten simpelweg geen kans krijgen om de productieruimte te verlaten.
Alle ARDO-apparatuur wordt alleen geproduceerd in fabrieken in Italië, waar elke productiefase zorgvuldig wordt gecontroleerd, waarna de afgewerkte producten worden onderworpen aan strenge tests in bedrijfsmodus. U kunt goede huishoudelijke apparaten rechtstreeks uit het magazijn kopen en krijgt een aanzienlijke korting.
Productkwaliteit en procesautomatisering zijn kenmerkend voor alle productiestadia. Na het monteren van de blanks en het lassen, worden de rompen vóór het definitieve schilderen behandeld met capforese. Deze behandeling garandeert een betrouwbare bescherming van het metaal tegen corrosie. Tanks zijn gemaakt van twee soorten: geëmailleerd staal en roestvrij staal. Tanks van het eerste type worden gestookt op een temperatuur van 800 graden, wat hen bescherming tegen corrosie garandeert en de betrouwbaarheid van de wasmachine verhoogt. Roestvrijstalen tanks in ARDO wasmachines staan bekend om hun hoge duurzaamheid.
Speciale aandacht gaat uit naar het productieproces van roestvrijstalen vaten. Bij de vervaardiging ervan is het noodzakelijk om hoge precisie en grondigheid van de verwerking in acht te nemen, aangezien dit het belangrijkste element is dat zorgt voor wassen van hoge kwaliteit. Met zeven assemblagelijnen, die flexibiliteit in de productie garanderen en de mogelijkheid om snel over te stappen op nieuwe modellen, vervaardigt Antonio Merloni een compleet assortiment producten om aan de uiteenlopende behoeften van de klant te voldoen.
Visuele en elektronische controle elimineert de aanwezigheid van externe en interne defecten. Na controle van de Ardo wasmachines op een speciale standaard is de mogelijkheid van waterlekkage volledig uitgesloten. Voor verzending worden verschillende wasmachines uit een batch willekeurig geïnspecteerd in het laboratorium om de efficiëntie van het werk en het niveau van de productkwaliteit te controleren. Betrouwbaarheidstests worden uitgevoerd in het laboratorium - verschillende wascycli en mechanische spanningen simuleren een verscheidenheid aan werkomstandigheden.Nieuwe modellen worden getest in het prototypelaboratorium en componenten worden gecontroleerd op overeenstemming met de gespecificeerde eigenschappen van de materialen. Alle koelkasten en diepvriezers zijn computergestuurd. Vijftien klimaatkamers creëren een verscheidenheid aan omgevingsomstandigheden. Het geluidsniveau wordt geregeld in akoestische kamers. Componenten afkomstig van leveranciers worden ook gecontroleerd. De afgelopen jaren was het doel en de activiteit van het bedrijf het plannen en uitvoeren van investeringen om de concurrentie op Europees niveau het hoofd te kunnen bieden.
De kwaliteit van goederen wordt bevestigd door internationale certificaten, waaronder ISO 9001. ARDO-producten zijn gecertificeerd in Rusland, ze hebben het recht gekregen om het Rostest-keurmerk te gebruiken. Tegelijkertijd wordt de kwaliteit succesvol gecombineerd met de prijs van koelkasten, wasmachines, vaatwassers en afzuigkappen.

ARDO kwaliteit en betrouwbaarheid
ARDO kwaliteit en betrouwbaarheid
ARDO kwaliteit en betrouwbaarheid
ARDO kwaliteit en betrouwbaarheid ARDO kwaliteit en betrouwbaarheid ARDO kwaliteit en betrouwbaarheidHome | Articles

July 16, 2024 11:39:32 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting