Tilavimmat modernit side-by-side-jääkaapit

Monet teistä ovat luultavasti kuulleet sidebyside-jääkaapeista. Tätä termiä käytetään viittaamaan kylmälaitteisiin, joissa on samanlaiset saranoidut ovet kuin kaapeissa. JÄÄKAAPIT SIDEBYSIDE - monikammio. Niissä voi olla kaksi, kolme tai useampia kameroita, jotka sijaitsevat täsmälleen "vierekkäin". Tällainen majoitus, nimittäin samalla tasolla, on suunniteltu kätevimpään käyttöön. Samaa mieltä, jääkaappi, joka ei ole korkea, mutta samalla leveä, on paljon mukavampi käyttää kuin korkea - pystysuora.
SIDEBYSIDE-JÄÄKAAPIT eroavat pääsääntöisesti mahdollisuudesta itsenäiseen lämpötilan säätöön kaikissa kammioissa huolimatta siitä, että ne voivat olla yksikompressorisia. Laitteet toimivat pakotetulla ilmavirtojen kierrolla ja on varustettu erityisillä jäätymättömillä seinillä. Joissakin malleissa ne voivat olla myös itsesulavia. Sidebyside-jääkaapeissa on kahdesta kuuteen ovea.
Saranoitujen jääkaappien kammiot toimivat siten, että tuotteiden säilytysolosuhteita voidaan kutsua optimaaliseksi. Lisäksi tuotteiden kunnosta ei ole pienintäkään väliä. Ne voivat olla tuoreita ja varastoituja positiivisissa lämpötiloissa, superjäähdytettyjä, nollalämpötilaa vaativia ja pakastettuja, jotka vaativat kylmän ilmakehän jopa -18. Joissakin sidebyside-jääkaappimalleissa on myös laitteita, jotka takaavat antibakteerisen hoidon.
Olemassa oleva sidebyside-jääkaappisi ei vaadi manuaalista sulatusta, pitkää sulatusta, mutta se tarjoaa lämpimien ruokien lähes välittömän jäähdytyksen ja tarvittaessa myös pikapakastuksen. Yleensä sidebyside-mallien arvostus riippuu suurelta osin niiden varusteiden lukumäärästä. Esimerkiksi käännettävässä jääkaapissa on infrapunalamppuja, hajunvaimentimia, erikoisjäänkehittimiä, annostelimia jään valmistukseen ja kätevään tarjoiluun syötäväksi, vesijäähdyttimiä, jotka syötetään suoraan suljetusta ovesta jne. Lisäksi nämä nykyaikaiset laitteet ovat elektronisesti ohjattuja, "pystyvät" suorittamaan itsediagnoosin, voivat sisältää sisäänrakennetun palkin, videolaitteet, tietokoneen ja muita "herkkuja".
Sidebyside-jääkaapeista puheen ollen voimme täysin luottavaisin mielin todeta, että juuri sellaiset laitteet edustavat tulevaisuuden tekniikkaa, jonka tarkoituksena on tarjota mukavuutta ja viihtyisyyttä omistajalleen.

Tilavimmat modernit side-by-side-jääkaapit
Tilavimmat modernit side-by-side-jääkaapit
Tilavimmat modernit side-by-side-jääkaapit
Tilavimmat modernit side-by-side-jääkaapit Tilavimmat modernit side-by-side-jääkaapit Tilavimmat modernit side-by-side-jääkaapitHome | Articles

May 20, 2024 03:19:39 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting