Whirlpool-jääkaapit

Whirlpool-jääkaappi on suunniteltu käyttämään Total No Frost -järjestelmää. Tällaisen järjestelmän läsnäolo edistää ilmanvaihtoa. Sulatus ei voi tapahtua jääkaapin kosteustason laskun vuoksi. Siksi jääkaapissa ei muodostu jäätä käytön aikana. Jotta lämpötila jääkaapin kaikissa paikoissa olisi tasainen ja optimaalinen, mukana on Multiflow-järjestelmä. Voit myös säilyttää jääkaappiosastossa elintarvikkeita, kuten kalaa ja lihaa. Samalla ne säilyttävät tuoreutensa pitkään. Tämä osasto toimitetaan alhaisemmalla lämpötilalla, ja siinä on myös alhaisempi kosteus. Jääkaappiosaston kosteus voidaan säätää niin, että se on optimaalinen sekä hedelmien että vihannesten säilytykseen. Tuoreiden yrttien säilyttämiseen on automaattinen kosteussäätö.
Jääkaapissa on ylimääräinen Space Plus -hylly. Se voidaan kääntää alas. Tässä tapauksessa tilaa riittää heti viiden pullon säilyttämiseen. Jos haluat luoda lisää tilaa tuotteille, sitä voidaan yleensä nostaa. Kuten kaikki muutkin Whirlpool-jääkaapin hyllyt, niitä voidaan säätää tarpeen mukaan. Hedelmille ja vihanneksille jääkaapissa on hylly, jossa väliseinä on säädettävissä. Tämän laatikon tilavuus on 32 litraa. Tämän laatikon liukas jakaja auttaa säätämään tilaa eri hedelmille ja herkille ruoille.
Whirlpool 2-ovisissa jääkaapeissa on kuution muotoinen jääjärjestelmä. Tämä on Easy Cube. Säiliö on järjestetty siten, että siitä ei pääse valumaan ulos pisaraakaan vettä. Koska säiliö on suljettu, jää ei ime vieraita hajuja. Jos kaikki laatikot ja hyllyt eivät ole täytetty pakastimessa, järjestelmä vaihtaa automaattisesti niihin hyllyihin, joille ruoka on sijoitettu. Tämä johtaa energiansäästöön.
Parempaa ilmankiertoa varten jääkaappiosastossa on tuuletin. Kaikki jääkaapin hyllyt on valmistettu karkaistusta lasista. Vaikka jotkin tuotteet vuotavat, neste ei pääse alla oleviin tuotteisiin. Side-by-Side-jääkaapeissa on aina kylmää vettä ja jäätä saatavilla. Samalla vesi puhdistetaan ennen jäähdyttämistä, mikä vapauttaa sen kaikista epäpuhtauksista.

Whirlpool-jääkaapit
Whirlpool-jääkaapit
Whirlpool-jääkaapit
Whirlpool-jääkaapit Whirlpool-jääkaapit Whirlpool-jääkaapitHome | Articles

May 20, 2024 04:05:26 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting