Loistava Electrolux

Jo vuonna 2010 Juri Dmitriev ehdotti Electroluxille uutta konseptia - tulevan Bio Robot Refrigeratorin jääkaappia.
Tämä "Electrolux" sisältää biopolymeerigeelin, joka jäähtyy luminesenssilla ja peittää tuotteet massallaan. Geeli säilyttää alkuperäisen laatunsa, ja jääkaapin ilmaton tila auttaa häntä tässä. Tällainen yksikkö ei tarvitse energialähdettä, koska jäähdytysenergia tulee ympäristöstä.
Kaikki tuotteet on sijoitettu eräänlaiseen amorfiseen aktiivimassaan, joka vie paljon vähemmän tilaa kuin mikään nykyinen jääkaappi. Tuotteet voidaan sijoittaa mihin tahansa suuntaan: alhaalta, ylhäältä, vaaka-, pystysuoraan.
Tietenkin tämä idea on liian upea, mutta se on myös erittäin kaunis. Suunnittelu, värit ja suorituskyky yksinkertaisesti kiehtovat hienostuneita nykyaikaisia. Ja on täysin mahdollista, että muutaman vuoden kuluttua keittiömme vapautuvat isoista edeltäjistä ja koristelevat suunnittelunsa tällaisella biorobotilla.
Kustannukset ovat ilmeisesti myös fantasian partaalla. Mutta mistä tahansa nautinnosta, kuten sanotaan, sinun on maksettava.
Jos jääkaappien valmistajat päättivät luoda jotain olennaisesti erilaista kuin aikaisempi tekniikka, lämmittimien linjalla ei ole tällaista suuntausta. Lämmittimen päätehtävä on ylläpitää haluttu lämpötila huoneessa. Ja tämä voidaan tehdä ilman sellaisia hienoja asioita kuin geeliä. Tärkeintä on, että huoneen tulee olla lämmin.

Loistava Electrolux
Loistava Electrolux
Loistava Electrolux
Loistava Electrolux Loistava Electrolux Loistava ElectroluxHome | Articles

June 13, 2024 17:55:16 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting