Terävät LCD-televisiot muihin valmistajiin verrattuna

Stereoskooppisen tekniikan voittoisan tulon jälkeen kotiteatterimarkkinoille on tullut aika hiljaisuudelle ja sen paikan todennäköiselle arvioimiselle. Mutta olkaamme rehellisiä ja huomaamme, että 3D:n tulo on johtanut merkittävään laadun nousuun televisiomarkkinoilla. Kehittäjät alkoivat kiinnittää enemmän huomiota laadukkaisiin kuviin, varsinkin runsaasti liikettä sisältäviin kohtauksiin, koska niissä näkyy itse asiassa eniten artefakteja katsottaessa 3D-elokuvia.
Myöskään itse LCD-matriisi ei jäänyt sivuun. Tässä testikatsauksessa esittelemme sinulle uuden Sharp LC-40LE830RU 3D LCD-television.
Kehittäessään tätä LCD-televisiomallia suunnittelijat päättivät säilyttää kotelon perinteisen ulkonäön. Uutuuden klassinen siluetti on toteutettu tiukassa mustan lakan värimaailmassa. Pieni, vain 1 tuuman LCD-matriisin ympärillä oleva kehys laajentaa visuaalisesti näyttörajoja, jolloin elokuvan hahmot pääsevät saliin. Hyvän kuvanlaadun lisäksi Sharpin 3D-LCD-televisiossa on myös erittäin edistyneet multimediaominaisuudet.
Asiantuntemus
Sharp LCD TV:n asetusvalikko on tehty tunnettuun yritystyyliin. Navigointi on kätevää ja yksinkertaista, graafinen lokalisointi ilman virheitä.
Laitteen tehdasasetusten hyvä laatu mahdollistaa kuvien vapaan näyttämisen ilman lisäsäätöjä.
Näkyvyys erinomaisella kirkkaudella ja todellisella värintoistolla. Jopa suljinlaseilla kuvan kirkkaus on varsin optimaalinen, tekstuuri on selkeästi viimeistelty, minkä ansiosta kuvasta tulee erittäin tilava ja realistinen.
Jopa tyypillisellä LCD-television resoluutiolla, videosarja näyttää erittäin vaikuttavalta. Näytön puhtaat ja syvät mustat ovat täydellisessä harmoniassa upeiden yksityiskohtien ja kuvioitujen taustakuvien kanssa. Dynaamisten kohtausten näyttäminen laadullisesti ilman ennakkoasennuksia, ei ole mihinkään takertua edes nopeasti liikkuvassa panoraamassa.
Jos vaihdat HD-muotoon, kuva lisää yksityiskohtia ja selkeyttä takaosaan, mikä lisää videojakson äänenvoimakkuutta. Prosessori tekee hienoa työtä kääntäessään videoita stereoskooppiseen muotoon, ja elokuvasta tulee entistä näyttävämpi.
Äänipolku 3D-tilassa toimii täydellisesti, asetuksia säätämällä saat erittäin hyvän äänen näytöllä tapahtuvien tapahtumien aitoudella. Sisäänrakennettu subwoofer näyttää äänen riittävän.
LCD-television avulla Sharp selviää viidestä plussasta. Näkyvyys näytöllä näyttää lähes täydelliseltä.

Terävät LCD-televisiot muihin valmistajiin verrattuna
Terävät LCD-televisiot muihin valmistajiin verrattuna
Terävät LCD-televisiot muihin valmistajiin verrattuna
Terävät LCD-televisiot muihin valmistajiin verrattuna Terävät LCD-televisiot muihin valmistajiin verrattuna Terävät LCD-televisiot muihin valmistajiin verrattunaHome | Articles

June 13, 2024 17:36:32 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting