Standard køleskabsindstillinger

Side-by-side køleskabe har specifikke funktioner, der gør, at de skiller sig ud fra alle andre typer køleskabe. For eksempel sker organiseringen af kulde i dette køleskab i etaper. Det betyder, at der er flere klimazoner i køleskabet. Hver klimazone har sin egen kontrol. Køleskabet har et nultemperaturkammer, et fryserum, en "friskhedszone", et kammer, hvor drikkevarer skal opbevares, samt et rum, hvor luftfugtigheden kan ændres i den rigtige retning. I "friskhedszonen" kan du holde temperaturen fra 0 til + 1 grader. Letfordærvelige produkter skal opbevares i dette kammer. Det kan være kød, fisk. I dette isolerede kammer vaskes maden af luften, der kommer fra fryseafdelingen. Dette kammer er forseglet. På grund af dette forbliver fugtindholdet i produkterne uændret.
Rummet, hvor du kan ændre fugtighedsindikatoren, er designet til at opbevare urter, grøntsager og frugter. Du kan justere indstillingerne på kontrolpanelet. Høj luftfugtighed vil ikke lade greenerne visne. Hvis du bruger en strøm af tør luft, kan du være sikker på frugternes sikkerhed. Side-by-side køleskabsdøre er designet til at opbevare en række forskellige drikkevarer. Temperaturen i dette rum kan være lavere end i hele køleskabet.
I fryseren svarer temperaturen til -18 grader. No Frost-teknologi bruges som et obligatorisk system i denne afdeling. Dette system sørger for driften af en ventilator. Den fordeler luftstrømmene jævnt i alle retninger i hele fryseren. Som et resultat kondenserer fugt ikke, men fjernes til ydersiden. Hvis der ikke dannes frost i køleskabet, så skal det ikke vaskes og sættes i stand ofte. Næsten alle amerikanske køleskabe har et No Frost-system.
Adskillige tilføjelser er uundværlige i nye køleskabe. For eksempel ved at bruge Custom cool kamera. Den er beregnet til afrimning af produkter. Under afrimningen vil en kold strøm spredes i hele køleskabet. Samtidig reduceres elforbruget. Dette system kan også køle drikkevarer til den ønskede temperatur uden at fryse dem. Brugen af en isgenerator i køleskabet giver dig mulighed for at få koldt vand samt is og ischips til enhver tid, da systemet konstant akkumulerer en vis mængde af dette produkt.

Standard køleskabsindstillinger
Standard køleskabsindstillinger
Standard køleskabsindstillinger
Standard køleskabsindstillinger Standard køleskabsindstillinger Standard køleskabsindstillingerHome | Articles

April 16, 2024 07:05:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting