Sharp LCD-tv sammenlignet med andre producenter

Efter stereoskopisk teknologis triumferende indtog på hjemmebiografmarkedet er der kommet et tidspunkt til lidt stilhed og en sandsynlig revurdering af dens plads. Men lad os være ærlige og bemærke, at fremkomsten af 3D har ført til et stort kvalitetsspring på tv-markederne. Udviklerne begyndte at være mere opmærksomme på billeder af høj kvalitet, især scener med masser af bevægelse, fordi de faktisk viser det største antal artefakter, når de ser 3D-film.
Også selve LCD-matrixen stod ikke til side. I denne testgennemgang vil vi præsentere dig for det nye Sharp LC-40LE830RU 3D LCD TV.
Da de udviklede denne model af LCD-tv, besluttede designerne at beholde det traditionelle udseende af kabinettet. Den klassiske silhuet af nyheden er udført i et strengt farveskema af sort lak. En lille ramme omkring LCD-matricen på kun 1 tomme udvider visuelt visningsgrænserne, så filmens karakterer kan komme ind i salen. Udover god billedkvalitet har Sharps 3D LCD TV også meget avancerede multimediemuligheder.
Ekspertise
Indstillingsmenuen på Sharp LCD TV er lavet i den velkendte virksomhedsstil. Navigation er praktisk og enkel, GUI-lokalisering uden fejl.
Den gode kvalitet af enhedens fabriksindstillinger giver den mulighed for frit at vise billeder uden yderligere justeringer.
Synlighed med fremragende lysstyrke og ægte farvegengivelse. Selv med lukkerbriller er billedets lysstyrke ret optimal, teksturen er tydeligt udarbejdet, takket være hvilken billedet bliver meget voluminøst og realistisk.
Selv med en typisk LCD TV-opløsning ser videosekvensen meget imponerende ud. Rene og dybe sorte farver på skærmen er i perfekt harmoni med de store detaljer og teksturerede bagsider. Viser dynamiske scener med hensyn til kvalitet uden forudsætninger, der er intet at klamre sig til selv i et hurtigt bevægende panorama.
Hvis du skifter til HD-format, vil billedet tilføje detaljer og klarhed på bagsiden, hvilket vil tilføje yderligere volumen til videosekvensen. Processoren vil gøre et godt stykke arbejde med at oversætte videoer til stereoskopisk format, og filmen vil blive endnu mere spektakulær.
Lydstien i 3D-tilstand fungerer perfekt, ved at justere indstillingerne får du en meget god lyd med stor autenticitet af de begivenheder, der foregår på skærmen. Den indbyggede subwoofer viser lyde ganske tilstrækkeligt.
Med arbejdet i LCD-tv'et klarer Sharp fem plus. Synlighed på skærmen ser næsten perfekt ud.

Sharp LCD-tv sammenlignet med andre producenter
Sharp LCD-tv sammenlignet med andre producenter
Sharp LCD-tv sammenlignet med andre producenter
Sharp LCD-tv sammenlignet med andre producenter Sharp LCD-tv sammenlignet med andre producenter Sharp LCD-tv sammenlignet med andre producenterHome | Articles

April 16, 2024 07:51:26 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting