Fryseform

Fryseren i form af et skab kan nå en højde på to meter. Samtidig er dens bredde 60 cm. Som du kan se, fylder den ikke ret meget i rummet. Dens nyttige volumen når op på næsten 300 liter. Derfor kan du i denne fryser opbevare meget mad på samme tid. Skabet er udstyret med flere niveauer. Det kan være hylder med låger og eller udtrækbare skuffer. Modeller fra Sverige er også udstyret med bakker, hvor du skal fryse grøntsager, bær og frugter. Under frysning fryser de ikke til hinanden. Frysere i form af skabe kombineres bedst med køkkenmøbler. En sådan fryser kan nemt installeres under enhver arbejdsflade i køkkenet (for eksempel en bordplade). Denne fryser har et lille volumen, samt op til fire skuffer.
En kummefryser er lavet i form af en bedstemors kiste. De åbner sig og har en aflang form. Store portioner fisk og kød opbevares bedst i en lignende fryser. Den nyttige volumen af en sådan fryser kan overstige volumen af et fryseskab. Hvad angår de ydre dimensioner af sådanne giganter, kan de være lig med 850 * 1560 * 600 cm. Et sådant mirakel vil næppe presse sig ind i en standarddør. En lignende fryser kan placeres på loggiaen.
Og selvom omgivelsestemperaturen når +40 grader, vil produkterne blive bevaret på bedst mulig måde. Ulemperne ved en sådan fryser inkluderer det faktum, at alle produkterne der er stablet op i en stor bunke. Når du tager det nødvendige ud, skal du arbejde hårdt, mens du vender resten. Men de har også små hængende kurve, som du kan opbevare emballerede produkter i.
Selvfølgelig er sådanne lari ret rentable både med hensyn til brugbar mængde og med hensyn til elektricitet. Men blandt husmødre har sådanne kister ikke modtaget behørig respekt på grund af det faktum, at de ikke kan placeres i et standard køkken i lille størrelse. Derudover skal du tænke over, at køleskabsdøren skal åbnes, og det vil også kræve ekstra plads.

Fryseform
Fryseform
Fryseform
Fryseform Fryseform FryseformHome | Articles

July 23, 2024 22:55:16 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting