Revolutionære og eksklusive Apple iPhone-telefoner

Den længe ventede Apple iPhone 4S har slået rekorder for antallet af telefonsalg. På bare én dag blev denne iPhone købt af en million mennesker. Tre dage efter udgivelsen af Apple iPhone 4S blev fire millioner mennesker dens ejere.
Denne telefon overgik sine forgængere ikke kun i antallet af salg, men også i de vigtigste tekniske egenskaber. Apple iPhone 4S er mere kraftfuld end dem, der kom før den. Den nye telefon har et forbedret kamera, og vigtigst af alt er der en personlig assistent ved navn Siri.
Med hensyn til komponenter er der ingen forskel på Apple iPhone 4S og Apple iPhone 4. Tilføjede kun tre gram vægt. Nogle telefonejere joker med, at disse tre gram tilhører Siris sjæl, hvilket ikke efterlader nogen ligeglade. Det var tilstedeværelsen af en assistent, der blev årsagen til populariteten af denne iPhone. Siri har en fremragende stemmegenkendelsesfunktion, og kan også dele nyttig information til ejeren af Apple iPhone 4S.
Den nye model bruger den nyeste teknologi, der giver dig mulighed for at modtage og sende data ved hjælp af forskellige antenner. Apple iPhone 4S tilføjer understøttelse af Bluetooth 4.0.
Bemærkelsesværdigt er kameraet på Apple iPhone 4S. Placeringen af kameraet til iPhones er traditionel, på bagpanelet. 8 megapixel kamera med LED-blitz. Dette kraftfulde kamera kan konkurrere med gode kameraer med hensyn til billedkvalitet. Den er lavet ved hjælp af en Sony matrix, som har baggrundsbelysning. Blændeforholdet nåede 2,4 på grund af tilstedeværelsen af fem objektiver i kameradesignet. Billeder er klare og lyse både i intenst blændende sollys og i svagt lys. Den indbyggede fotoeditor hjælper dig med at slippe af med røde øjne-effekten eller blot rette billedet i løbet af få sekunder.
Hvad angår video, er kameraet i stand til at optage 30 billeder i sekundet, forlængelse: 1920x1080 pixels. For globale videoarkiver af klip skal du placere dine servere i et datacenter i Moskva. Video i høj kvalitet opnås ved billedstabilisering. Derfor vil optagelser med iPhone 4S være en fornøjelse for videoelskere.
Mange af de mest kontroversielle anmeldelser vedrører introduktionen af Siri-assistenten. Denne stemmeassistent er i stand til at føre en lang samtale, han kan udføre forskellige opgaver, dele information. Men Siri virker kun, når du har en internetforbindelse. iPhone 4S er stadig i beta, så der er stadig nogle gener. For eksempel, uden Siri, fungerer stemmestyring ikke. Hvis der ikke er noget internet, så skal Siri være slukket, så bliver stemmestyring mulig.

Revolutionære og eksklusive Apple iPhone-telefoner
Revolutionære og eksklusive Apple iPhone-telefoner
Revolutionære og eksklusive Apple iPhone-telefoner
Revolutionære og eksklusive Apple iPhone-telefoner Revolutionære og eksklusive Apple iPhone-telefoner Revolutionære og eksklusive Apple iPhone-telefonerHome | Articles

May 24, 2024 04:35:04 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting