Soorten stofzuigers voor thuisgebruik

In onze gekke tijd is een stofzuiger een noodzakelijke hulp in huis. Zonder dat is het bij het schoonmaken moeilijk voor huisvrouwen. En was vroeger de keuze aan stofzuigers klein, nu zijn er veel verschillende soorten stofzuigers met verschillende functies. Welke soorten stofzuigers zijn er?
Moet u een kleine kamer, tapijt, meubels of kleding stofzuigen? Dan zijn droogstofzuigers iets voor jou. Dit type stofzuiger is goedkoop en heeft kleine afmetingen. Onder "droge" stofzuigers vallen ook: conventionele (ballon)stofzuigers, die worden gebruikt om de vloer, meubels, tapijten schoon te maken. Dergelijke stofzuigers zijn compact, gemakkelijk te verplaatsen, handig voor het schoonmaken van kasten en pantry's. Als je bijvoorbeeld net een nieuwe slaapbankmatras hebt gekocht en deze per ongeluk vies hebt gemaakt, dan lost een droge stofzuiger je problemen snel op. Er is ook een full-size stofzuiger, deze is groter dan handmatige en duurder, maar heeft meer functies, een procesindicator en een ruime stofafscheider.
Er zijn verticale soorten stofzuigers. Schoonmaakmiddelen worden gebruikt in grote kamers, ze bestrijden perfect vuil, allergenen en zijn gemakkelijk schoon te maken, maar ze zijn erg massief en maken veel lawaai.
Ingebouwde soorten stofzuigers verwijderen al het verzamelde stof met onsympathieke geuren en schadelijke allergenen via luchtkanalen die in de muren of vloer zijn ingebouwd. Dit type stofzuiger is stil, aangezien de hoofdunit van de unit uit de kamer wordt gehaald. De mate van kracht en reiniging is beter dan andere stofzuigers, vrij duur en niet eenvoudig te installeren. Geïnstalleerd bij het repareren of bouwen van een huis, verbruiken ze minder energie.
Rond, klein, zonder slangen en borstels, beweegt hij zichzelf door de kamer en verzamelt stof, en passeert zelfs objecten en mensen. Gefascineerd? Dit prachtige type stofzuigers worden stofzuigers genoemd - robots. Het heeft verschillende reinigingsfuncties: normaal, snel en lokaal. Stofzuiger - de robot is handig en mooi, hij zal de gastvrouw volledig bevrijden van schoonmaken. Nadelen: duur en werkt niet goed met langharige tapijten.
Wasstofzuigers reinigen droog en nat, sproeien en absorberen vocht. Een stofzuiger van het wastype zal ramen en vloeren wassen, de kamer desinfecteren en aromatiseren, zelfs een verstopte gootsteen schoonmaken, maar natuurlijke tapijten en parket kunnen ze niet reinigen. Ze zijn zwaarder dan normaal en hebben na het schoonmaken verzorging nodig (wassen, drogen).

Soorten stofzuigers voor thuisgebruik
Soorten stofzuigers voor thuisgebruik
Soorten stofzuigers voor thuisgebruik
Soorten stofzuigers voor thuisgebruik Soorten stofzuigers voor thuisgebruik Soorten stofzuigers voor thuisgebruikHome | Articles

April 16, 2024 07:11:40 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting