Het type koelkast ontdooien kiezen

Tijdens de werking van de koelkast kunnen zich ijs- of sneeuwafzettingen vormen. Om dit probleem te voorkomen, bieden fabrikanten verschillende manieren om de koelkast te ontdooien. De vriezer biedt handmatige ontdooiing of No Frost. Het koelgedeelte heeft ook twee manieren van ontdooien. Het kan een automatische druppelontdooiing of een No Frost-systeem zijn. Op dit moment is het bijna onmogelijk om een koelkast te vinden die zorgt voor handmatig ontdooien van het koelgedeelte. De meeste moderne koelkasten hebben een druppelontdooisysteem. Dit systeem is efficiƫnt en eenvoudig. De achterwand van de koelkamer is voorzien van een verdamper. De afvoer bevindt zich aan de onderkant van de verdamper. De koelkamer heeft een positieve temperatuur. Terwijl de compressor draait, zit er ijs op de achterwand van de koelkast. Na enige tijd stopt de compressor met werken en begint het ijs te smelten. Alle gevormde druppels stromen in het bad, dat zich op de compressor bevindt. Daarna verdampt het water. Dit proces is geleidelijk. Tegelijkertijd is het volledig onzichtbaar voor degenen die de koelkast constant gebruiken.
Als we het handmatig ontdooien van de vriezer beschouwen, betekent dit dat het noodzakelijk is om de vriezer elk jaar uit te zetten voor ontdooien. Tegelijkertijd zal het worden bevrijd van alle rijp en ijs die zich kunnen vormen gedurende de tijd dat de camera werkt. Al het ontdooide water moet worden opgevangen en uitgegoten. Maar de vriezer na deze procedure moet grondig worden gewassen en afgeveegd met een droge doek. Het No Frost-systeem zorgt zelf voor het ontdooien van de vriezer.
Sommige koelkastgebruikers zijn van mening dat voedsel wordt gedroogd in koelkasten met het No Frost-systeem. Dit proces vindt plaats in elke koelkast. Alleen in een vriezer met een No Frost-systeem verloopt dit proces iets sneller dan bij een standaard vorm van ontdooien. Daarom moeten producten in dergelijke koelkasten gesloten worden bewaard. Maar koelkasten met het No Frost-systeem hebben ook nadelen. Dit systeem neemt veel ruimte in beslag. Ongeveer 20 liter. Maar onder de positieve eigenschappen, zoals het gemak van opslag van producten, valt gebruiksgemak op.

Het type koelkast ontdooien kiezen
Het type koelkast ontdooien kiezen
Het type koelkast ontdooien kiezen
Het type koelkast ontdooien kiezen Het type koelkast ontdooien kiezen Het type koelkast ontdooien kiezenHome | Articles

June 13, 2024 15:41:28 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting