Hoe een donsjack in de wasmachine te wassen en zijn vorm te behouden

Een donsjack is tegenwoordig een betaalbare, comfortabele, lichtgewicht, veelzijdige kleding die een alternatief is voor de klassieke soorten winterkleding van de hogere groep. Net als spijkerbroeken werden donsjassen voorheen uitsluitend als speciale werkkleding gebruikt. Op dit moment is het stevig in ons leven gekomen als een alledaags soort kleding in het koude seizoen.
Zoals elk type kleding, hebben donsjassen de neiging vies te worden. Er is een logische kwestie van een goede reiniging van het donsjack tegen vervuiling. In de regel wordt het wassen van een donsjack in een wasmachine uitgevoerd. Er zijn verschillende regels voor het wassen van een donsjack in een wasmachine voor het beste behoud van het uiterlijk en de thermische isolatie-eigenschappen van het product.
Voordat u het donsjack wast, moet u het product voorbereiden
- maak alle ritsen, drukknopen of knopen vast;
- Keer het donsjack binnenstebuiten.
Het donsjack mag voor het wassen niet doorweekt zijn.
Het is noodzakelijk om het donsjack te wassen op een temperatuur van niet meer dan 30 graden in een delicate wasmodus, met behulp van speciale vloeibare reinigingsmiddelen. Het wordt aanbevolen om het donsjack in de delicate spoelmodus uit te spoelen met een waterverversing.
Als gevolg van onjuist verloop van het wasproces van het product worden pluisjes gevormd, die na het wassen en drogen van het product moeilijk af te breken en de verdwaalde pluismassa te verdelen. In dit verband geven een aantal fabrikanten in de aanbevelingen voor het wassen van een donsjack in een wasmachine aan dat donsjacks met tennisballen moeten worden gewassen. De balletjes pluizen de pluisjes tijdens de hele wascyclus op, waardoor de vorming van moeilijk te breken pluisjes wordt geminimaliseerd. Het donsjack in de machine draaien moet met lage snelheden worden uitgevoerd, zonder de ballen te verwijderen. Het drogen van het product kan zowel in de wasmachine als in de buurt van een warmtebron worden uitgevoerd. Droog het donsjack niet op een handdoek of deken, omdat deze de luchtcirculatie vertragen en de droogtijd verlengen. Het is noodzakelijk om het donsjack tijdens het drogen te schudden, vergelijkbaar met het pluizen van een kussen, voor een gelijkmatigere verdeling van de veren.
Door deze eenvoudige aanbevelingen te volgen, kunt u uw favoriete donsjack gemakkelijk en eenvoudig langdurig onderhouden met behoud van het uiterlijk en de thermische isolatie-eigenschappen.

Hoe een donsjack in de wasmachine te wassen en zijn vorm te behouden
Hoe een donsjack in de wasmachine te wassen en zijn vorm te behouden
Hoe een donsjack in de wasmachine te wassen en zijn vorm te behouden
Hoe een donsjack in de wasmachine te wassen en zijn vorm te behouden Hoe een donsjack in de wasmachine te wassen en zijn vorm te behouden Hoe een donsjack in de wasmachine te wassen en zijn vorm te behoudenHome | Articles

June 13, 2024 15:39:08 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting