Scherpe lcd-tv's in vergelijking met andere fabrikanten

Na de triomfantelijke intrede van stereoscopische technologie op de thuisbioscoopmarkt, is er een tijd aangebroken voor wat stilte en een waarschijnlijke herbeoordeling van zijn plaats. Maar laten we eerlijk zijn en er rekening mee houden dat de komst van 3D heeft geleid tot een grote sprong in kwaliteit op de televisiemarkten. De ontwikkelaars begonnen meer aandacht te besteden aan afbeeldingen van hoge kwaliteit, vooral scènes met veel beweging, omdat ze eigenlijk het grootste aantal artefacten laten zien bij het bekijken van 3D-films.
Ook stond de LCD-matrix zelf niet opzij. In deze test review gaan we je de nieuwe Sharp LC-40LE830RU 3D LCD TV presenteren.
Bij de ontwikkeling van dit model lcd-tv hebben de ontwerpers besloten om het traditionele uiterlijk van de behuizing te behouden. Het klassieke silhouet van de nieuwigheid is uitgevoerd in een strikt kleurenschema van zwarte lak. Een klein frame rond de LCD-matrix van slechts 1 inch vergroot visueel de weergavelimieten, waardoor de karakters van de film de zaal in kunnen komen. Naast een goede beeldkwaliteit beschikt de 3D LCD TV van Sharp ook over zeer geavanceerde multimediamogelijkheden.
Expertise
Het instellingenmenu van de Sharp LCD TV is gemaakt in de bekende huisstijl. Navigatie is handig en eenvoudig, GUI-lokalisatie zonder fouten.
Door de goede kwaliteit van de fabrieksinstellingen van het apparaat kan het beeld vrij worden weergegeven zonder extra aanpassingen.
Zichtbaarheid met uitstekende helderheid en waarheidsgetrouwe kleurweergave. Zelfs met een sluiterbril is de helderheid van het beeld vrij optimaal, de textuur is duidelijk uitgewerkt, waardoor het beeld zeer volumineus en realistisch wordt.
Zelfs met een typische lcd-tv-resolutie ziet de videosequentie er erg indrukwekkend uit. Pure en diepe zwarttinten in het scherm zijn in perfecte harmonie met de geweldige details en gestructureerde achterkanten. Dynamische scènes qua kwaliteit weergeven zonder pretenties, er is niets om aan vast te houden, zelfs niet in een snel bewegend panorama.
Als u overschakelt naar het HD-formaat, voegt het beeld details en helderheid aan de achterkant toe, wat extra volume aan de videoreeks toevoegt. De processor vertaalt video's uitstekend naar stereoscopisch formaat en de film wordt nog spectaculairder.
Het geluidspad in 3D-modus werkt perfect, door de instellingen aan te passen krijg je een zeer goed geluid met een grote authenticiteit van de gebeurtenissen die op het scherm plaatsvinden. De ingebouwde subwoofer geeft geluiden behoorlijk goed weer.
Met het werk van de lcd-tv gaat Sharp om met vijf plus. De zichtbaarheid op het scherm ziet er bijna perfect uit.

Scherpe lcd-tv's in vergelijking met andere fabrikanten
Scherpe lcd-tv's in vergelijking met andere fabrikanten
Scherpe lcd-tv's in vergelijking met andere fabrikanten
Scherpe lcd-tv's in vergelijking met andere fabrikanten Scherpe lcd-tv's in vergelijking met andere fabrikanten Scherpe lcd-tv's in vergelijking met andere fabrikantenHome | Articles

July 19, 2024 15:03:13 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting