Snaige

Het merk Snaige is een heel jong bedrijf. In vertaling betekent deze naam "sneeuwvlok". In Rusland is dit handelsmerk in 1992 geregistreerd. Maar tot dat moment was de fabriek ook bezig met de productie van koelkasten. Maar in die tijd waren ze minder functioneel. Momenteel produceert deze Baltische fabriek koelkasten van Europese kwaliteit. Met veertig jaar ervaring en het gebrek aan concurrenten in deze regio is de fabrikant behoorlijk populair geworden. Tegenwoordig houdt Snaige zich bezig met de productie van huishoudelijke koelkasten, diepvriezers en verschillende reserveonderdelen. In 2000 onderging de fabriek een modernisering van alle apparatuur. Drie lijnen toegevoegd die zich bezighouden met de productie van koelkasten. Naast de productie van koelkasten voor huishoudelijk gebruik, houdt het bedrijf Snaige zich bezig met de productie van gekoelde vitrines, koelkasten, wijnkoelkasten. Dergelijke koelkasten zijn bedoeld voor hotels en winkels. Het bedrijf zorgt voor een stabiele en constant groeiende vraag naar deze producten. Elk jaar verhoogt het bedrijf zijn productie.
De constante vraag naar alle producten wordt verzekerd door het gebruik van de nieuwste technologie├źn in de productie. Dezelfde criteria gelden voor de gebruikte materialen in het werk. Daarom biedt het bedrijf consumenten met vertrouwen voortdurend de modernste, meest functionele en milieuvriendelijke koelkasten. De producten van Snaige worden in de meeste Europese landen verkocht. Naast de nieuwste technologie beschikt het bedrijf over het meest gekwalificeerde personeel. In het bedrijf werken tweeduizend mensen. Elk jaar geeft het bedrijf enorme bedragen uit om de vaardigheden van zijn werknemers te verbeteren. Het personeel van het bedrijf volgt voortdurend alle wereldwijde trends. Bij Snaige worden alle meest geavanceerde ontwikkelingen toegepast.
Het bedrijf heeft verschillende lijnen koelkasten. Het kan een standaardklasse, Extra, Premium of Elegant zijn. De laatste tijd zijn koelkasten die in keukenmeubels zijn ingebouwd steeds populairder geworden. Vitrinekoelkasten en mini-bars bevinden zich op hetzelfde gevraagde niveau.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

July 16, 2024 12:18:02 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting