IJs met water

Het bedrijf Electrolux denkt constant na over de perfectie van zijn modellen, en ook dat ze hun eigenaars zoveel mogelijk voordeel opleveren. Het nieuwste idee van het bedrijf is om een persoon continu van drinkwater te voorzien. Deze functie is vooral relevant voor degenen die permanent in de metropool wonen. De nieuwste ontwikkeling van het bedrijf betreft het creëren van een mogelijkheid om een persoon niet alleen van gewoon drinkwater te voorzien, maar ook van koolzuurhoudend water en ijs. De koelkasten Source en Glacier zijn ontworpen om perfect bij elkaar te passen. Deze modellen kunnen dicht bij elkaar worden geïnstalleerd en leveren water en ijs aan mensen in nood. Hiervoor zijn apotheken voorzien op de deuren van de koelkast.
Deze ontwikkeling heeft te maken met het feit dat het niet altijd even handig is om flessenwater in een winkel te kopen. Dit water moet worden overgebracht en ergens in huis worden opgeslagen. Flessen moeten constant worden weggegooid en ze kunnen de ruimte voor afval aanzienlijk vergroten. Het nieuwe model van de koelkast is in staat schoon drinkwater rechtstreeks uit de koelkastdeur en op elk gewenst moment te leveren. De Source koelkast is ontworpen om drinkwater te leveren. E kan worden gedronken en gebruikt om te koken. Het is gezond en bevat geen onzuiverheden die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid.
Water wordt bij dit model van buitenaf aangevoerd. Als u mineraal drinkwater nodig heeft, moet u de juiste container onder de apotheek plaatsen en op de knop drukken. De voorraad water in de koelkast is 3,6 liter. Het kan heel snel aanvullen. Om de smaak te verbeteren en transparantie te geven, is er in het systeem een speciaal filter ingebouwd. De indicator in de koelkast waarschuwt je wanneer het filter vervangen moet worden.
Een andere nieuwigheid van het bedrijf is de koelkast Glacier. De deur van de koelkast is voorzien van een apparaat dat ijs levert. De productietechnologie is zo ontworpen dat plakken van ijsblokjes uitgesloten is. Met één hand kunt u de benodigde hoeveelheid ijs nemen. Om ervoor te zorgen dat de ijsreserves niet opraken, is het niet nodig om water aan het reservoir toe te voegen. De koelkast doet alles automatisch. De koelkast heeft een specifieke functie. Zodra de avond valt, begint hij automatisch met minder geluid te werken. Er is een kinderslot en Frost-free-technologie.

IJs met water
IJs met water
IJs met water
IJs met water IJs met water IJs met waterHome | Articles

April 17, 2024 06:15:40 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting