Snaige

Snaige-brändi on hyvin nuori yritys. Käännöksessä tämä nimi tarkoittaa "lumihiutale". Venäjällä tämä tavaramerkki rekisteröitiin vuonna 1992. Mutta siihen asti tehdas harjoitti myös jääkaappien tuotantoa. Mutta tuolloin ne olivat vähemmän toimivia. Tällä hetkellä tämä Baltian tehdas valmistaa jääkaappeja, jotka ovat eurooppalaista laatua. Neljänkymmenen vuoden kokemuksella ja kilpailijoiden puutteella tällä alueella valmistaja on tullut melko suosituksi. Nykyään Snaige valmistaa kotitalouksien jääkaappeja, pakastimia sekä erilaisia varaosia. Vuonna 2000 tehtaalla modernisoitiin kaikki laitteet. Lisätty kolme linjaa, jotka harjoittavat jääkaappien tuotantoa. Kotitalousjääkaappien tuotannon ohella Snaige-yritys valmistaa jäähdytettyjä vitriinejä, jääkaappeja, viinijääkaappeja. Tällaiset jääkaapit on tarkoitettu hotelleihin ja kauppoihin. Yhtiö varmistaa näiden tuotteiden vakaan ja jatkuvasti kasvavan kysynnän. Joka vuosi yritys kasvattaa tuotantoaan.
Kaikkien tuotteiden jatkuva kysyntä varmistetaan uusimpien teknologioiden käytöllä tuotannossa. Samat kriteerit koskevat työssä käytettyjä materiaaleja. Siksi yritys tarjoaa kuluttajille jatkuvasti nykyaikaisimpia, toimivimpia ja ympäristöystävällisimpiä jääkaappeja luottavaisin mielin. Snaigen tuotteita myydään useimmissa Euroopan maissa. Uusimman teknologian ohella yrityksellä on pätevin henkilökunta. Yrityksessä työskentelee kaksi tuhatta henkilöä. Joka vuosi yritys käyttää valtavia summia työntekijöidensä osaamisen parantamiseen. Yrityksen henkilökunta seuraa jatkuvasti kaikkia globaaleja trendejä. Snaigessa sovelletaan kaikki edistyneintä kehitystä.
Yrityksellä on useita jääkaappisarjoja. Se voi olla vakioluokka, Extra, Premium tai Elegant. Viime aikoina keittiökalusteisiin rakennetut jääkaapit ovat yleistyneet. Vitriinin jääkaapit ja minibaarit ovat samalla tasolla.

Snaige
Snaige
Snaige
Snaige Snaige SnaigeHome | Articles

April 19, 2024 11:37:01 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting