Jääkaapin asennus

Ennen kuin aloitat jääkaapin asennuksen, sinun on luonnollisesti luettava huolellisesti oheiset ohjeet. Vasta sen jälkeen on tarpeen tarkastaa kaikki sähköjohdot. Siinä ei saa olla merkkejä vaurioista. Jos niitä on, on parasta soittaa asiantuntijalle niiden poistamiseksi. Tässä tapauksessa myöhemmän takuun kanssa ei ole ongelmia. Tämän jälkeen on tarpeen selvittää, vastaako verkon jännite niitä indikaattoreita, jotka ovat hyväksyttäviä kylmälaitteen toiminnan kannalta. Jos normista on suuria poikkeamia, on parasta käyttää kotitalousmuuntajaa jääkaapin toiminnassa. Kytkennän aikana virtajohtoa ei saa laittaa jääkaapin alle. Tämä voi aiheuttaa myöhemmän oikosulun ja sen seurauksena tulipalon. Tällaisen haitan välttämiseksi on parasta sitoa se kondensaattoriin. Tätä varten tavallinen lanka sopii.
Jos BHP:ssä on maadoitus, on tarpeen asentaa sopiva pistorasia. Ne kaikki, sekä pistoke että pistorasia, on varustettu kolmella napalla. Jotta jääkaappi toimisi kunnolla, siinä on oltava vapaa ilmankierto. Jääkaappi toimii kuin pumppu. Sisällä oleva lämpö pumpataan ulos ja poistetaan ulos.
Ulkopuoli on lämmitetty. Mitä enemmän jääkaapissa olevaa ruokaa jäähdytetään, sitä enemmän ilma lämpenee huoneessa, jossa jäähdytysyksikkö sijaitsee. Nykyaikaisissa jääkaapeissa on sileät seinät. Kela on tässä tapauksessa kiinnitetty melko tiukasti seinään. Se voi sijaita sekä sisällä että ulkopuolella. Jääkaapin asennuksen aikana on jätettävä vähintään viiden senttimetrin pakollinen rako. Keittiökalusteisiin asennettavat jääkaapit ansaitsevat erityistä huomiota. On myös tarpeen noudattaa kaikkia tekniikoita.
Monet nykyaikaiset mallit on varustettu automaattisilla sulkimilla, mutta voit tehdä ne itse. Aseta jääkaappi tai pakastin 2 astetta taaksepäin. Jääkaappia ei suositella asentamaan uunin tai ikkunan lähelle. Tuleva lämpö provosoi jääkaapin lämpenemistä ja sen seurauksena suurempaa sähkönkulutusta. Jos toinen vaihtoehto ei ole mahdollista, jääkaapin ja lämmönlähteen väliin on asetettava näyttö, jossa on heijastava pinta.

Jääkaapin asennus
Jääkaapin asennus
Jääkaapin asennus
Jääkaapin asennus Jääkaapin asennus Jääkaapin asennusHome | Articles

April 17, 2024 05:39:12 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting